Lumea

Guvernatorul Floridei a dat un număr de linie erotică pentru informații despre meningită

Scott oferea marţi ultimele informaţii despre epidemie în cadrul unei reuniuni a cabinetului său când a anunţat presupusa linie telefonică la care cetăţenii puteau suna, însă a oferit un număr greşit.

Biroul guvernatorului a fost alertat de un post de radio din Tampa, care monitoriza reuniunea cabinetului şi care a postat numărul pe pagina sa de internet. Postul de radio a precizat că a fost „repede înştiinţat de un cititor că numărul face legătura la o linie telefonică pentru adulţi”.

Persoanele care sună sunt întâmpinate de înregistrarea unei voci de femeie care spune: ‘Bună băieţi, mulţumesc că m-aţi sunat de ziua mea’.
Contactată miercuri, purtătoarea de cuvânt a lui Scott a spus că guvernatorul a citit din neatenţie numărul greşit. El a fost informat despre eroare şi a putut să se corecteze circa 20 de minute mai târziu, în cadrul aceleiaşi întâlniri. Guvernatorul încurcase cifrele numărului de telefon.

De la izbucnirea epidemiei, 138 de persoane s-au îmbolnăvit de meningită, iar 12 au murit, una inclusiv în Florida, conform ultimului bilanţ de miercuri al Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *