Horoscop

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2015

Uneori eşti mult prea sigur pe norocul tău şi exact atunci dispare, deci nu miza numai pe bafta! Bazează-te şi pe eforturile proprii. Pe de altă parte, dintr-o minune, azi se poate rezolva o problema care te frământă, dar nu prin metodă de la care aşteptai rezultate, ci dintr-o întâmplare ciudată, picată din senin. Profită deci de şansă!

Taur

Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se mişcă aşa cum sau când ai dori tu, ci trebuie doar să-ţi doreşti să se întâmple minunea, şi ea va apărea atunci când este momentul potrivit. Acum poţi să vezi ce paşi mari poţi să faci înainte către succesul dorit!

Gemeni

Nu te mulţumi cu nivelul atins, chiar dacă ţi se pare că nu se mai întâmplă nimic ieşit din comun în proiectul pe care îl dezvolţi. Mai sunt şi perioade de platou, când totul pare să meargă pe un teren lipsit de noutate şi de strălucire, dar nu e decât faza de dinaintea unui nou urcuş. Viaţă nu e un continuu suis în forţă, ci mai există şi cărări care evoluează pe curbă de nivel. Acolo eşti tu acum şi nu poţi decât să fii fericit că mai ai şi momente de respiro, pentru că o ascensiune continuă doar pieptiş, cu vârful înalt deasupra ochilor, poate fi extenuantă. Permite-ţi acest mic popas, dar nu te opri la faza această: de mine vei continuă urcuşul!

Rac

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce caută la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum eşti mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiţi tu, deci toate aceste motive care îţi creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ţi dai seama de unde ai atâtea frici – să vorbeşti în public, să dai un telefon, să îţi exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poţi şterge de pe creierul tău. Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că eşti acel om puternic pe care îl cunoaşte lumea, şi măcar de ochii lumii, îţi poţi înfrâna fricile. Doar nu ai vrea că lumea să te vadă că tremuri de la un fleac!

Leu

Simţi nevoia unei schimbări majore în viaţă ta, dar până acum nu ai ştiut foarte clar în ce ar constă această. Azi începi să vezi mult mai clar încotro trebuie să schimbi macazul, şi ai mari aşteptări de la planurile tale măreţe. Ai curaj să porneşti în direcţia cea nouă, lasă-te, deocamdată, dus de curent, fără să te opui, pentru că vor apărea curând şi detaliile care te vor ajută să începi să conduci singur acest nou sens. Înţelegi mai bine încotro merge drumul şi deja vezi urmările deciziilor tale, dar cel mai mult apreciezi faptul că ai avut curajul s-o iei pe această nouă cale, deşi mult timp, înainte, ai tot amânat momentul.

Fecioara

Dragostea este cel mai important plan al vieţii tale şi te compori de poarca ar fi ziua îndrăgostiţilor în fiecare zi. Parcă ai pregăti pentru cel drag un moment romantic şi nu poţi păstra secretul până mâine. Şi acesta îţi dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreci orele libere în compania jumătăţii tale. Sufletul tău găseşte alinare, împlinire, fericire în prezenţa celuilalt. Nici vorba de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfăşoară pe cel mai cald teren pentru voi doi.

Balanţă

Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi zorit de la spate de termene limita sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşită finală. Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – grabă strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!

Scorpion

Ai multe detalii la dispoziţie şi nu ştii cum să le aranjezi că să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informaţii şi vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar şi chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce ştii, ceea ce afli sau primeşti nu e întâmplător. Vei şti să le concentrezi pe toate în aceeaşi direcţie favorabilă reuşitei, dar încă mai trebuie să înţelegi unele aspecte. Ai răbdare, se va clarifica situaţia!

Săgetător

Te stresezi inutil, deşi nu ai nici un motiv să te chinuieşti atâta de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, în loc să le tratezi cu detaşare, ba chiar cu un dram de ironie, cât timp sunt atât de banale şi de uşor de rezolvat. Relaxează-te, vezi în aceste motive de aparenţă îngrijorare motivul de a rade şi a te distra un pic, pentru că da, e o situaţie care merită tratată în glumă! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, şi după ce stresul se va diminua, îţi vei da seama că nu a meritat să-ţi faci atâtea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai rămas e un fleac ce merită tratat că atare.

Capricorn

Nimereşti într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio soluţie. Pentru că nu poţi face nimic că să alungi această atmosfera nefastă, cel mai bine ar fi să te retragi înainte de a te influenţă şi pe ţine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternică decât dorinţa ta de a-i ajută să depăşească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage după ei în jos, nu tu pe ei la lumina. Decât aşa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici şi-i laşi să se descurce singuri cu supărările lor. Tu nu ai nicio legătură cu ele!

Vărsător

Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încânta mai mult decât să observi măcar o schiţa de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inima, oferind tot ce ai mai bun în ţine pentru a-l proteja. Deţii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, eşti persoană cea mai potrivită să preia pe umerii săi asemenea misiuni eroice, pentru că eşti curajos şi pregătit de orice.

Peşti

Te simţi ciudat azi în pielea ta, parcă toată lumea te ocoleşte, parcă nimeni nu te înţelege sau nici măcar nu observă că exişti, ceea ce naşte o stare emoţională negativă în inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezintă, tocmai de aceea lumea preferă să nu te bage în seama, poate aşa îţi trece. Totuşi, tu eşti cel contradictoriu: vrei să te retragi în lumea ta şi să stai pe margine, dar în acelaşi timp suferi că lumea te ignoră, că nu eşti primit în societate cu braţele deschise. Hotărăşte-te odată: vrei să te izolezi şi să-ţi vezi de ale tale sau să te integrezi printre ceilalţi şi să comunici, fără să mai vezi în jur doar inamici, supărări şi persecuţii?

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *