Horoscop

HOROSCOP 14 IANUARIE 2016

Taur
Astăzi, aspectele relaţionale îţi ocupă atenţia iar deciziile pe care le iei se pot datora în mare parte influenţelor de natură emoţională din partea celor dragi. Este important să nu cazi în capcană posesivităţii şi să te concentrezi pe schimbarea principiilor tale de viaţă, mai ales în contextul în care planurile tale par să stagneze. Ai destule idei bune, trebuie doar să ai încredere în intuiţia ta.

Gemeni
Astăzi este posibil că episoadele de apatie şi visare să interfereze ritmul tău de lucru, fiind favorabile doar dacă desfăşori o activitate artistică. Deşi sesizezi întârzieri în ceea ce priveşte proiectele tale, timpul încetineşte tocmai pentru a realiza ceea ce este cu adevărat important şi ce este de lăsat în urmă. Vorbeşte prietenilor desprea planurile tale, împreună găsind soluţii nesperate.

Rac
Tendinţa de a dramatiza ceea ce trăieşti în relaţie cu persoană iubita este astăzi accentuată, însă trecând peste asta, vei fi pus în situaţia de a trasă o linie de demarcaţie până unde încerci să fii în control, atât viaţă personală, cât şi în carieră. Frustrările de la locul de muncă par să pună şi ele paie pe foc, însă atenţia la detalii te poate salva de cele mai multe ori problemele cu şefii.

Leu
Restructurează-ţi modul de comunicare, viziunea, informaţiile pe care le oferi şi astfel vei putea porni de la zero. Socializarea şi deschiderea către idei avangardiste îţi este de mare ajutor. Totuşi, ţine cont că familia joacă un rol important în deciziile tale, însă nu ar trebui să te bazezi doar pe acest lucru că să obţii o zona de confort emoţional. Ia-ţi timp, reflectează în linişte şi gândeşte o strategie.

Fecioara
Astăzi, agenda zilnică este dificil de urmărit însă poţi recupera prin capacitatea de a comunica fără vorbe, mai ales cu partenerul de cuplu, simţind orice stare de spirit. Cu răbdare şi calm vei gestiona mai uşor responsabilităţile familiale. Este un bun moment de a privi realist către resursele tale interioare dar şi către cele materiale, dacă vrei să concretizezi cumva talentele tale creative.

Balanţă
Domeniul financiar se poate îmbunătăţii dacă ştii să-ţi exploatezi inspiraţia creativă şi să mergi pe mâna intuiţiei, structurandu-ţi mai bine ideile la locul de muncă. În plus, ar fi de evitat cheltuielile excesive. Soluţia la problemele tale relaţionale ar putea veni pe neaşteptate dacă eşti dispus să îţi recâştigi puterea şi încrederea interioară, scoţând în evidenţă ceea te face cu adevărat unic.

Scorpion
Poate ar fi cazul să mai slăbeşti controlul mental pe care ţi-l impui, lăsând loc mai mult loc intuiţiei, ieşirii la suprafaţă a sentimentelor şi a trăirilor tale, oricât de intense sau tulburătoare ar fi acestea. Nici nu ai idee în ce lucruri frumoase ai putea să le sublimezi. Nu-ţi pierde răbdarea dacă banii vin mai greu decât ai dori şi fii receptiv la ideile originale care vin din partea familiei.

Săgetător
Ziua este potrivită meditaţiei profunde şi acordării la zona spirituală. Important este să nu te laşi prea uşor pradă deznădejdii de moment şi caută să accepţi cursul evenimentelor în ritmul de acum. Ai încredere în posibilităţile tale de dezvoltare personală, cheia fiind exact în mâinile tale, asta dacă eşti dispus să-ţi accesezi resursele interioare nebănuite, fără a mai caută ajutor în exterior.

Capricorn
Lasă-te condus de intutie şi de ideile creative care curg că un rău subteran abia simţit, atunci când vrei să îţi atingi mai uşor planurile şi dorinţele tale. Deşi nu este tocmai ceea ce ţi se pare logic şi facil, renunţarea la control şi acceptarea unui parteneriat este o soluţie pe care ar fi indicat să o ai în vedere. Lasă în urmă orice temere, eventual eliberează-ţi emoţiile prin scris.

Vărsător
Deşi poate astăzi cauţi recunoaştere şi confirmări sociale, simţi că muncă de a-ţi construi viitorul de abia a început şi că necesită multă răbdare că să ajungi unde vrei, inclusiv din punct de vedere financiar. Însă, lecţiile cele mai mari le ai de învăţat intrând în contact cu zonele sensibile ale fiinţei tale şi eliminând tot ceea ce te reţine pentru a evolua pe o treaptă superioară.

Peşti
Abordarea vieţii din perspectiva spirituală şi sondarea profunzimior sufleteşti te poate ajută astăzi să defineşti ceea ce anume doreşti să faci în viitor. Eşti conştient că trebuie să parcurgi cu răbdare toţi paşii necesari, chiar dacă ai vrea că lucrurile să se mişte mai repede. Intuiţia te ghidează cu mult folos, mai ales că ai nevoie de ea pentru a tria din planurile tale de viitor.

sursa: incomemagazine.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *