Horoscop

Horoscop 16 martie 2023. Leu, merită să scapi de obiceiurile proaste

Luna în descreștere în Capricorn îndeamnă toate semnele zodiacale să se uite mai atent la ceea ce le înconjoară. Există o atmosferă negativă, iar unele persoane acționează într-un mod egoist.

Berbec
Reprezentanții acestui semn zodiacal vor primi în curând o ofertă tentantă, a o refuza nu este de dorit. Cu toate acestea, este important să știi ce fel de șansă vei primi pentru a sări la timp pe ea. Priviți cu atenție mediul înconjurător și nu vă fie teamă să acceptați diversele aventuri. Viitorul tău poate fi decis în viitorul apropiat.

Sfat cosmic: totul este în mâinile tale, controlează-ți destinul.

Taur
Dacă sexul opus nu pare interesat de tine, nu este un semn că ești neatractiv sau ghinionist. Timiditatea, crisparea și stângăcia sunt probabil ceea ce îi îndepărtează pe potențialii parteneri. De ce vă simțiți inferioară celorlalți? Actualizează-ți garderoba, tunde-te sau înscrie-te la o sală de sport. Schimbările exterioare vă pot ajuta să atingeți un echilibru interior.

Și iată un sfat cosmic: nu mai fiți timid și începeți să vă dezvăluiți frumusețea interioară.

Gemeni
Gemenii se retrag uneori în ei înșiși și le crește o carapace de broască țestoasă groasă pe care nici măcar ei înșiși nu o pot descoperi. Îți este teamă să ai încredere în ceilalți și ești lăsat singur cu dificultățile lor. Astfel de izbucniri sunt pline de singurătate și recluziune totală. Știi că nu-ți dorești o astfel de viață. Astrele vă recomandă să vă învingeți temerile și să căutați sprijin la cei care vă iubesc.

Sfatul cosmic: ai grijă de cei dragi, ei așteaptă atenția ta.

Rac
Oamenii din elementul apă își simt puterea interioară ca niciodată. Vreți să gândiți, să faceți, să creați, să creați. Inspirația nu a fost niciodată atât de aproape. Astrele vă recomandă să nu ratați acest moment, să stoarceți cât mai mult posibil. Principalul lucru este să nu renunțați dacă ceva nu merge conform planului.

Sfat cosmic: Este timpul să vă arătați potențialul creativ.

Leu
Leii sunt cunoscuți pentru mândria și spiritul lor de lider, nici măcar cei mai apropiați nu le cunosc călcâiul lui Ahile. Cu toate acestea, există o singură persoană care îi poate zdrobi pe acești campioni înflăcărați: ei înșiși. Mai ales atunci când sunt supuși propriilor slăbiciuni. Iubești atât de mult plăcerile simple încât te împiedici de infantilism și de amânare.

Sfatul cosmic: merită să scapi de obiceiurile proaste, îți distrug viața.

Fecioară

Reprezentanții acestui semn zodiacal vor să fie perfecți în toate domeniile vieții. Același lucru este valabil și pentru mediul înconjurător: dacă ești bun – atunci totul deodată pentru toată lumea. Cu toate acestea, pentru a mulțumi fiecare persoană nu va funcționa. Cineva va fi încă nesatisfăcut și nu faceți o tragedie din acest lucru. Principalul lucru este să te mulțumești pe tine însuți, iar restul nu te privește.

Sfatul cosmic: nu puneți niciodată interesele altora înaintea intereselor voastre.

Balanță

Balanțele sunt adesea nefericite cu ele însele, purtând în permanență pe umeri povara vinovăției. Uneori există gânduri că strică tot ceea ce atinge. De unde vin aceste complexe? Probabil de la eșecurile din trecut. De asemenea, există cineva din jurul tău care, în mod clar, nu te place. Acea persoană poate fi cea care îți provoacă nesiguranța. Încearcă să nu asculți sfaturile altora.

Sfatul cosmic: nu lua lucrurile personal, relaxează-te.

Scorpion
Reprezentanții elementului apă cer prea mult de la oameni. Este ca și cum ați fi convinși că planeta se învârte în jurul dumneavoastră. Oamenii din jurul tău sunt foarte nemulțumiți de această atitudine. Poate că ar trebui să vă reconsiderați. Merită să învățați bunătatea și toleranța pentru a obține fericirea și armonia cu această lume. Astrele îți recomandă să începi cu fapte bune.

Sfatul cosmic: Trebuie să înveți să dai înainte de a cere.

Săgetător
Săgetătorii au lăsat garda jos, iar detractorii au intenția de a profita de generozitatea lor. Ar trebui să fiți atenți la ofertele primite de la personalități necunoscute. Nu semnați documente importante și nu acceptați înțelegeri dubioase. Nu ar trebui să vă lăsați înșelat.

Sfat cosmic: Uită-te mai atent la ceea ce te înconjoară, este toată lumea sinceră cu tine?

Capricorn
Capricornii se bucură de viață fără griji în acest moment, dar ceva în mintea ta îți amintește în fiecare zi de fărădelegea lor. Ești măcinat de remușcări și nu-ți găsești iertarea. Astrele vă recomandă mai degrabă să îndreptați situația, probabil cerându-vă scuze față de cei cărora le-ați provocat cândva multă durere.

Sfatul cosmic: mai devreme sau mai târziu va trebui să îndrepți greșelile trecutului.

Vărsător

Tristețea și deprimarea au pus stăpânire pe Vărsător. Totul în jur pare atât de lipsit de viață și gol, nimic nu se vrea. Trebuie să ieși de urgență din această mohorâre, altfel se va instala o adevărată depresie. Ieșiți în oraș cu prietenii, mergeți la cinema sau petreceți timp cu familia. Luați o pauză de la monotonie.

Sfatul spațiului: Nu mai fiți mohorât și începeți să zâmbiți și să vă bucurați.

Pești

Acest semn zodiacal are parte de vremea romantismului. Sexul opus este atras de tine ca un magnet. Numai că tu, dintr-un motiv oarecare, fugi de atenția plăcută. De unde vine această rigiditate? Pentru a-și găsi fericirea, trebuie să ieși din zona ta de confort. Dacă aveți deja un suflet pereche, ar trebui să petreceți timp cu el.

Sfatul cosmic: lasă iubirea să intre în inima ta, nu-ți fie rușine de sentimentele tale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *