Horoscop

Horoscop 7 noiembrie 2016

Berbec 
Dacă ai avut o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşa, nu le trage după ţine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de dată această tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtună să se instaleze în preajma ta.

Taur 
Chiar dacă pe moment ai impresia că eşti singur pe drumul tău către un succes, aşteaptă! Vor apărea şi companionii, pentru că unora le lipseşte încrederea şi vor să vadă, mai întâi, ce faci tu şi abia după ce se văd deja primele semne bune, se vor alătură demersului tău. Se poate spune că eşti deschizător de drumuri şi e normal să fie dificil să vâsleşti de unul singur, dar mergi mai departe şi câştigă-le încrederea celor din jur, care deocamdată privesc de pe margine. Sigur că nu-ţi convine că ceilalţi să ţi se alăture după ce greul a fost deja doborât, dar eşti un exemplu care va câştigă respect, admiraţie şi discipoli care te vor urmă.

Gemeni 
Eşti nevoit să îţi iei rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai ataşat şi ţi-e foarte greu să spui adio. Încă te mai ţii cu dintîi de acel lucru, încă mai tragi de el, cu speranţa că nu vei fi nevoit să-l abandonezi total, dar totuşi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poţi trece mai departe spre scopurile tale înalte cât timp te cramponezi de un nivel care îţi inspiră un anume confort, dar e doar obişnuinţă! Fii pregătit să abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru că el e cel care nu te lasă să te înalţi spre un alt nivel, mult mai bun. Din teamă de schimbare, preferă şi te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ştii deja, dar unde e spiritul tău de aventurier care acceptă provocarea?

Rac
Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, că atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţa cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătură unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masă de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de baza; fiecare va apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia să bine stabilită şi aveţi nevoie unii de alţii!

Leu
Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observă că nimeni nu doreşte asta de la ţine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, că atare nimeni n-are absolut nimic nici cu ţine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa această de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

Fecioara 
Dacă ai veleităţi literare, pune mâna azi pe condei şi începe să scrii. Mintea ta e conectată direct la cea mai puternică sursă de inspiraţie încât ai putea vedea că scrii de parcă cineva ţi-ar şopti în ureche, de parcă frazele vin pe bandă rulantă. Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru că îţi vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie. Dacă ai început mai demult o lucrare şi ai lăsat-o, pentru că nu venea inspiraţia, azi ai putea face un mare salt înainte, scriind dintr-un foc câteva zeci de pagini. Dacă eşti autor, profită de abundenţă această de idei care ţi se revarsă azi în minte!

Balanţă 
Abţine-te să răspunzi agresiv celor care te atacă, pentru că din conflictul a două tabere la fel de aprige, nu poate ieşi decât ceva neplăcut. Cineva trebuie să cedeze şi, de dată această, ar fi bine să fii tu acela pentru că eşti într-o pasă mai periculoasă, când ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regretă mai târziu. Dacă vezi că tot ce spui generează nervi, critici sau iritare în jurul tău, e semn că nu eşti pe placul unora şi mai bine taci decât să te străduieşti mai apoi să repari oalele sparte într-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care încasează critică ta!

Scorpion
Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acţiuni, ar fi bine să deţii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament dacă ai fi la cheremul altuia, dacă altul ar fi conducătorul acestei situaţii, chiar dacă, de felul tău, eşti un bun subaltern sau executant, dar nu şi acum! Azi ai mai multe idei bune care merită puse în valoare că lider, că deschizător de drumuri, că strateg, nu doar să urmezi îndrumările altuia. Tu eşti persoană cea mai potrivită pentru a trasă direcţia optimă în problema care te preocupă, că atare refuză să asculţi ordinele. Impune-te şi preia frâiele în totalitate!

Săgetător 
Modul agresiv în care te adresezi celor din jur creează mari animozităţi şi tensiuni, pentru că nu e pe placul nimănui, nici măcar pe placul tău. Se resimte o oarecare apăsare peste tot unde se discuta pe asemenea ton, deci, înainte de a deschide gură, pune-te un pic în pielea celui care te ascultă. Ţie îţi place? Cu siguranţă, nu, şi asta va fi cea mai bună metodă de a reduce nervii în relaţia cu ceilalţi. Acum contează foarte mult capacitatea de a privi o situaţie negativă din unghiul celuilalt de vedere pentru că aşa se va reveni mult mai uşor la relaţii mai paşnice.

Capricorn 
Te macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluezi, dar preferi să nu le faci, deocamdată, cunoscute. Mai bine ai spune clar că nu crezi în direcţia spre care te îndrepţi, deoarece intuiţia te trage de mânecă. Trezeşte-te şi ai curajul să te opui dacă tot simţi ceva că te trage înapoi, e posibil să nu fie, cu adevărat, calea cea mai bună pentru ceea ce ţi-ai propus şi, dacă nu iei măsuri acum, sub influenţă suspiciunii care te încearcă, vei pierde timp şi energie inutil pentru roade mult sub aşteptări. Mai bine ia o pauză şi analizează din nou datele problemei, pentru că nu are rost nici să taci, nici să treci peste ele că şi cum totul ar fi în regulă.

Vărsător 
Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gură. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuiesti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea. Ai grijă ce spui azi, pentru că va sună a litera de lege!

Peşti 
Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune. Dacă te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implică în tot felul de cheltuieli cu speranţa că vei putea plăti mai târziu, dar când te vei trezi în faţă realităţii, îţi vei da seama cât de credul ai fost. Nu te aventură în nicio cheltuiala sau investiţie pe care, momentan, nu o poţi acoperi, nici în rate, nici în împrumuturi neprevăzute, dar nici nu munci pentru alţii cu speranţa că, la final, ţi se va da o suma de bani frumuşica. E şi iluzie, şi minciună aici!

Horoscop oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *