Horoscop

Horoscop – Capricornii trebuie să iasă în oraș!

BERBEC

Probleme sentimentale. Ești în toane rele și partenerul tău suferă din cauza asta. Conflictele nu vor face altceva decât să alunge pasiunea și consecința va fi înstrăinarea. Fii prudent și încearcă să faci deosebiri. Deschiderea către comunicare este necesară.

TAUR

În mijlocul evenimentelor sociale îți vei găsi dragostea. Cu șarmul tău îi vei fermeca pe reprezentanții sexului opus și vei câștiga popularitate printre clienți. Nu-ți fie teamă să spui ceea ce gândești. Nu cheltui banii crezând că în felul acesta te vei simți mai bine.

GEMENI

Este timpul să ai grijă de tine. Vei fi afectat din punct de vedere sentimental. Dacă îți regăsești starea ta de spirit, în sfârșit te vei simți mult mai bine. Acordă atenție problemelor pe care le ții secrete. Nu lăsa pe ceilalți să facă treaba pentru tine. Decepțiile se vor datora unor eșecuri.

RAC

Așteaptă-te ca partenerul tău să reacționeze exagerat față de situațiile cu care te confrunți tu. Poți stabili contacte pozitive dacă participi la evenimente sociale legate de cariera ta. A încerca să-ți implici partenerul este o atitudine posesivă. Încearcă să ai răbdare. Poți să-ți îmbunătățești situația ajutându-ți partenerul să-și recapete încrederea în sine și asigurându-l de sentimentele tale și, mai ales, de intențiile viitoare.

LEU

Petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubești. Poți să-i ajuți pe ceilalți dacă reușești să le pui în ordine hârtiile. Stabilește forma contractelor, dar evită să semnezi ceva. Investițiile vor fi dezamăgitoare săptămâna asta. Sapă adânc și află cam cât te costă această aventură înainte de a merge mai departe. Poate că nu ai ascultat întreaga poveste.

FECIOARĂ

Nu te alarma din cauza schimbărilor de la locul de muncă. Fă-ți treaba și acceptă inevitabilul. Rezultatul final va fi în avantajul tău. Stai liniștit, lucrează ca un adevărat profesionist și veniturile tale vor creste. Gândește înainte de a vorbi. Vei avea tendința de a-ți asuma riscuri care în cele din urmă se vor finaliza într-un fiasco. Nu lăsa persoana iubită să te convingă să faci lucruri cu care nu ești de acord.

BALANŢĂ

Călătoriile și schimburile culturale te vor ajuta să-ți îmbogățești cunoștințele. Noile relații sentimentale vor deschide ușile care se închiseseră în trecut. Ai grijă de micile dar importantele detalii. Găsește timp să asculți problemele pe care le au membrii familiei. Poate că nu reușești să-i ajuți, dar afecțiunea și sprijinul tău vor conta.

SCORPION

Vei obține aproape tot ceea ce îți dorești dacă nu-i lași pe ceilalți să afle ce ai de gând să faci. Schimbările din carieră vor veni pe neașteptate. Pe de altă parte, dacă te miști destul de repede, vei avea numai de câștigat din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR

Stai acasă. Relaxează-te sau încearcă să faci unele schimbări în căminul tău care vor fi în beneficiul întregii familii. Fii pregătit să te confrunți cu probleme legate de amânări și incompetență. Trebuie să ai răbdare dacă vrei să eviți anxietatea. Visurile ciudate te vor tulbura. Nu-ți fie teamă, nu au niciun sens.

CAPRICORN

Ieși în oraș și petrece cu prietenii. O legătură romantică, dintre acelea care nu se uită, este tot ceea ce îți dorești. Felul tău corect și plin de tandrețe va atrage mulți reprezentanți ai sexului opus. Poți să alegi. Continuă să lucrezi pentru a-ți alunga din minte experiențele nu tocmai plăcute. Va trebui să lași trecutul în urmă odată pentru totdeauna.

VĂRSĂTOR

Pe ordinea de zi se vor afla multe conflicte. Prietenii apropiați poate că sunt supărați pe tine, deoarece îți petreci prea mult timp cu noua ta cucerire. Plimbările îți vor scoate în drum dragostea. Nu trebuie să iei decizii pripite. Măsurile drastice nu te vor favoriza. Nu este indicat să iei acele decizii care în final te vor face să suferi din punct de vedere afectiv.

PEŞTI

Nu te baza pe ceilalți atunci când este vorba de plata impozitelor. Situația ta financiară va avea de suferit dacă îți asumi riscuri. Nu face donații mai mari decât îți poți permite, nici dacă este vorba de o cauză în care crezi. Pune-le la dispoziție timpul tău, nu banii. 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.