Horoscop

Horoscop de weekend 10 -11 septembrie 2016

Berbec

Sâmbătă: Vei crea tensiuni în jurul tău, pentru că ai tendinţa să-i critici pe toţi cu care vei interacţiona. Cel mai bine ar fi să te temperezi, pentru că această atitudine îţi poate afecta şi relaţia.

Duminică: Lipsa banilor ar putea deveni un motiv de ceartă cu partenerul de viaţă, pentru că sunteţi nevoiţi să amânaţi planurile deja făcute. Veţi primi o vizită neaşteptată din partea unei rude.

Taur

Sâmbătă: Faptul că sunteţi nevoit să mergeţi la serviciu deşi este sâmbătă va taie cheful de muncă şi veţi fi tentat să renunţaţi la un proiect deja început. Amintiţi-va că aţi depus deja eforturi mari să ajungeţi aici că să abandonaţi în acest stadiu.

Duminică: Monotonia s-a instalat în familie şi sunteţi singurul care poate schimbă ceva. Chiar şi iniţiativa de a face amândoi curăţenie sau de a găti un preparat împreună poate fi un prim pas spre schimbarea în bine.

Gemeni

Sâmbătă: Lipsa de chef va afectează atât relaţia cu partenerul cât şi cea cu prietenii. În schimb, aveţi spor la serviciu şi chiar veţi fi lăudat pentru rezultate. Încercaţi, totuşi, să schimbaţi atitudinea.

Duminică: Duminică va revine cheful, însă nu veţi reuşi să împăcaţi pe toată lumea. Faptul că veţi stă prea mult în oraş cu prietenii ar putea fi un motiv de ceartă cu partenerul.

Rac

Sâmbătă: Aţi munci, aţi avut şi rezultate şi în sfârşit şefii au observat performanţele, motiv pentru care veţi fi răsplătit. Însă, nu te culcă pe urechea că eşti cel mai bun. Poţi mai mult de atât.

Duminică: Pe plan sentimental sunteţi conştient că lucrurile nu stau tocmai bine, însă până acum v-aţi complăcut în această situaţie. Este timpul să depui efort dacă vrei să-ţi salvezi relaţia şi ai putea începe cu comunicarea.

Leu

Sâmbătă: Veţi primi o veste care va va da toate planurile peste cap. Tot ce trebuie să faceţi este să nu priviţi situaţia că un obstacol, ci să vedeţi partea bună a lucrurilor.

Duminică
: Încearcă să fii mai atent la ceea ce vorbeşti. Pentru că ai tendinţa de a poveşti foarte multe detalii din viaţă ta rişti că aceste amănunte să fie folosite împotriva ta.

Fecioara

Sâmbătă: Eşti fixist şi nu accepţi părerea celor din jur nici măcar a partenerului de viaţă şi asta provoacă tensiunile dintre voi. Încearcă să te odihneşti mai mult.

Duminică: Chiar dacă simţiţi că oboseală şi-a pus amprenta asupra psihicului tău, încearcă totuşi să nu mai amâni vizită unei rude apropiate pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Balanţă

Sâmbătă: Sunteţi depăşit de problemele financiare, cât şi cele sentimentale şi nu găsiţi încă o cale de rezolvare. Sfătuiţi-va cu un prieten apropiat şi poate chiar va va ajută cu un mic împrumut.

Duminică:
Este singură zi din această săptămâna în care ai timp să te ocupi de ţine. Încearcă să te odihneşti, însă nu îţi mai neglija partenerul de viaţă.

Scorpion

Sâmbătă: Veţi începe ziua cu agitaţie, pentru că o întâlnire importantă pentru care v-aţi pregătit s-a amânat. Păstraţi-va calmul că să nu va stricaţi întreagă zi.

Duminică: Nu luaţi decizii importante având în vedere că starea de spirit nu este una tocmai bună. Cel mai bine v-aţi odihni.

Săgetător

Sâmbătă: Veţi începe ziua extrem de prost pentru că veţi află că un apropiat pe care îl consideraţi prieten adevărat v-a trădat. Cu toate acestea, păstraţi-va calmul şi încercaţi să discutaţi pe marginea acestui subiect.

Duminică: Sunteţi apatic şi această stare va poate aduce probleme în relaţie. Trebuie doar să va exprimaţi cu voce tare dorinţa de a fi lăsat în pace.

Capricorn

Sâmbătă: Tocmai v-aţi dat seama că un partener de afaceri în care aveaţi încredere v-a dezamăgit. Este un semnal de alarmă pentru a fi extrem de prudent pe viitor.

Duminică:
Va treziţi cu un chef nebun de viaţă şi atitudinea pozitivă este transmisă tuturor cu care interactionati. Însă, pe seară, oboseală va ajunge şi aveţi nevoie de odihnă, pentru a fi în formă în următoarea săptămâna.

Vărsător

Sâmbătă: Vestea că o rudă este bolnavă va bulversează şi va taie cheful de de orice. Însă, este timpul să va arătaţi dorinţa de ajutor.

Duminică
: Va treziţi apatic şi aveţi tendinţa să va vărsaţi nervii pe persoană iubita, lucru care va poate afecta relaţia.

Peşti

Sâmbătă: Chiar dacă mergeţi la muncă încercaţi să gândiţi pozitiv şi să apreciaţi fiecare detaliu din viaţă dumneavoastră. Pe seară veţi fi constrâns să luaţi o decizie importantă.

Duminică:
Eşti îngrijorat din cauza unei schimbări din viaţă ta şi nu realizezi încă dacă trebuie să fii supărat sau fericit.

Sursa: huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *