Actualitate

Horoscop / Fecioarele trebuie să-și amâne călătoriile, iar scorpionii vor avea conflicte

Berbec

Nu te aştepta că toată lumea să fie de acord cu ţine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemână oricui. Poate eşti ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care te ascultă şi nu pot înţelege clar ce spui, dar se pare că eşti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an. Nu te lasă doborât de refuzul sau dezintersul celor prea învechiţi că să accepte noutatea, pentru că va veni o zi când toţi vor consideră ideile tale de acum absolut fireşti.

Taur

Pleci la drum cu sufletul închis, de parcă nu ai avea nici un chef să faci acum această călătorie sau cu teamă pentru ceea ce te aşteaptă la destinaţie. Când nu ai o atitudine pozitivă cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e şi normal să înceapă să apară problemele la tot pasul, că atare, dacă nu îţi poţi modifică starea psihică înaintea plecării, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zâmbet pe chip şi gândeşte pozitiv pentru că numai aşa poţi evita situaţiile neprevăzute care stau la panda.

Gemeni

Reuşeşti să păcăleşti o situaţie astfel încât totul să iasă în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, tu consideri că ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat căci, uneori, scopul scuză mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte cai pentru a ajunge la acest tel, dar ce mai contează acum legile scrise sau nescrise, dacă totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate însemna de fapt eşecul altei persoane, dar… asta-i viaţă!

Rac

Trebuie să fii spontan în reacţii şi să dai repede răspunsurile care ţi se cer. Nu rişti nimic, pentru că nu e vorba nici de grabă, nici de impulsivitate aici, ci doar de reacţii rapide care demonstrează că ştii bine ce vrei. Dacă ţi se pune o întrebare neaşteptată, vei şti imediat ce să spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gândire. Ai mintea limpede şi raţionamentele merg brici, că după manual.

Leu

Eşti indus în eroare de un vis periculos, care ori are un preţ mult prea mare de plătit, ori te face să scoţi la iveală o latura negativă a caracterului tău. E că şi cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie să fii dur, să comiţi un gest incorect sau să faci altcuiva un rău, dar consideri că merită acest sacrificiu pentru visul tău cel mare. Mai gândeşte-te! Chiar dacă vei ajunge la ce ţi-ai propus, va veni o zi în care te vei ruşina cu neregulile făcute şi nu te vei putea laudă nimănui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolişurilor nefaste.

Fecioara

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amână călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Balanţă

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate capătă un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mâna de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de ţine îţi va redă încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută aşadar tovarăşii potriviţi în preajma!

Scorpion

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De dată această eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutină şi plictiseală, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

Săgetător

Veştile care sosesc de la o oarecare distanţă de casă te îngrijorează, încât ai fi în stare să urci în primul tren că să ajungi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poţi linişti cât timp nu vin noi şi noi informaţii de acolo şi îţi pare rău că nu ai soluţii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar şi prin telefon. Dacă porneşti azi la drum, e posibil să apară tot felul de situaţii neprevăzute ce vor strică plăcerea călătoriei, deci n-ar fi rău să te informezi atent înainte de a pleca! Poate eviţi astfel neplăcerile.

Capricorn

Chiar dacă nu-ţi place să recunoşti, uneori, trebuie să te supui celor mai puternici decât ţine, celor care îţi sunt cu ceva superiori şi de la care ai multe de învăţat. Chiar dacă unii te tratează de sus, că şi cum ar avea vreun drept de stăpâni asupra ta, te vei supune umil şi modest, dar cu speranţa că îţi vei lua într-o zi revanşa. De dată această îi recunoşti valoarea şi poziţia, dar va veni o zi când nu vei mai lasă pe nimeni să-ţi dea ordine. Acceptă lecţia şi urcă şi tu mai sus prin ceea ce înveţi.

Vărsător

A sosit momentul să iei o pauză înainte de a extrage concluzia finală la proiectul care se apropie de sfârşit. Nu te grăbi să iei acum o decizie categorică, pentru că e posibil să mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima sută de metri. O zi de detaşare, departe de iureşul evenimentelor, poate fi de folos pentru a mai trece totul odată în revista şi a înţelege mai bine nivelul la care ai ajuns. Poate chiar cea mai bună informaţie apare exact acum, la final, la timp pentru a schimbă complet tot cursul planurilor tale, că atare nu spune hop până nu sări!

Peşti

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât eşti mai norocos, pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

Horoscop 14 mai 2018 oferit de ACVARIA

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *