Horoscop

Horoscop MARȚI 24 NOIEMBRIE 2020. Spune ce ai pe suflet!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Focusul momentului pe sectorul obiectivelor tale te poate face sa iti doresti locuri libere in programul zilei ca sa demarezi proiecte si sa vezi ce posibilitati mai exista. In weekend, totusi, cel mai bine ar fi sa iti intaresti granitele pentru ca cineva te-ar putea lasa secatuit daca il/o lasi sa iti ia prea mult din timp, energie, spatiu. Gaseste balanta potrivita dintre a da si a primi. Este crucial.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Vei fi incantat peste masura sa primesti un apel sau un mesaj de la cineva, fie sa recuperati si sa va mai vedeti, fie sa te invite la un eveniment care face sfarsitul de saptamana special. Poti fi si neobosit, dornic sa iesi pentru a cauta noi prieteni care sa iti largeasca orizonturile. Fii atent totusi daca cineva iti face o oferta care suna bine dar nu se simte bine in fiinta ta. Tu stii ca instinctele tale sunt in alerta mereu si iti vor binele.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Desi tu esti bun sa gestionezi responsabilitati, mai vine si o vreme cand totul pare prea mult. Daca este acest caz, poti beneficia de rezultatul delegarii acestor sarcini si in special catre cei in care ai incredere. Vei fi surpins ce eficienti pot fi si altii, nu numai tu. Ai nevoie sa iti eliberezi spatiu in agenda pentru tine insuti si acesta este un bun mod de a proceda.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Ai putea fi in dispozitii excelente si dornic sa imprastii o parte din veselia ta si altora. Un priete poate sa se simta chiar asa de pozitiv si optimist ca tine, deci ar avea nevoie de un impuls. Poate ca este un membru de familie sau un prieten apropiat care este confuz despre ceva si te cauta pentru o mana de ajutor sau sfat. Abordarea ta sincera ar putea sa taie orice neclaritati ale sale si sa il lase mult mai bine.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Inainte sa cheltui bani pe ultima ta preocupare in amor sau chiar pe un nou hobby, asigura-te ca este cu adevarat potrivit pentru tine. Te-ai putea afla sub iluzia ca vei fi mai fericit drept rezultat, dar oare vei fi ? Mentine-ti mintea deschisa, pentru ca imaginatia ar putea sa iti joace feste. Fa cativa pasi in directia viselor tale si ia in calcul si toate sentimentele implicate. Daca te simti excelent, e bine. Daca nu, nu nega ce simti.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Lucrurile par a merge bine in lumea ta, dar Mercur in Scorpion si Neptun te-ar putea face sa vezi ceva mai incalcit decat e in realitate. Cu cat incerci sa descalcesti lucrurile, cu atat nu mai intelegi nimic. In aceasta situatie, cel mai intelept este sa iei o pauza de la acest subiect si sa iti muti atentia in alta parte. Uneori aceasta tactica permite subiectului sa se clarifice de la sine.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Posibil sa ai planuri mari pentru zilele urmatoare. Unele implica distractie, in timp ce altii iti pot veni in casa, facand-o un loc unde oamenii se simt foarte bine. Nu face totusi promisiuni prea mari, in special in public, pentru ca alinierile nebulosului Neptun iti sugereaza ca e posibil sa nu le poti implini.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Combinatiile cu altii ar putea duce la oportunitati foarte interesante care ar parea ca vin toate o data. O problema ar fi discriminarea, deci alege intelept si vei avea de castigat. Totusi astazi, conversatiile pot sa nu mearga conform planificarilor si asta este pentru ca nu ai incredere in motivatiile altei persoane. Daca ceva nu ti se pare tie in regula, ia-o usurel.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ceva iti poate parea foarte tentant si totusi cand privesti mai profund sa vezi ca nu este ceea ce parea a fi. Adevarul poate fi revelar si lucrurile si oamenii iti pot parea altfel decat erau. Daca esti nerabdator sa progresezi, ai putea sa dai peste confuzii legate de fapte concrete sau raspunsuri la intrebari directe.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Saptamana e la inceput, dar ti-e gandul la weekend. Poti constata ca altii au multe idei spre tine cu privire la cum sa iti petreci timpul. Un prieten ar putea fi asa de entuziast in preajma ta incat sa te faca sa mergi cu el desi nu vrei. Exista un aspect eteric ce iti da o aura de mister. Asta poate functiona in avantajul tau daca vrei sa creezi o buna impresie asupra cuiva pe care il/o placi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Aspecte de bani iti pot complica viata din pricina unor influente confuze care pot genera neintelegeri in zona aceasta. Ai putea, de exemplu, sa cumperi ceva online ce pare ieftin dar cand vine sa fii dezamagit de calitate; sau sa fii taxat mai multi bani dintr-o greseala. Orice s-ar putea intampla pe acest domeniu si te simti nedreptatit, fa orice este necesar sa repari si sa iti recapeti starea de bine.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Asta poate fi una din acele zile in care spun accidental ceva ce iti propusesei sa tii secret sau poti face o remarca ce iese din tine fara sa fi avut intentia. Gratie lui Neptun cel nebulos, lucrurile pot aluneca usor. Dar totodata este si o usurare sa vorbesti deschis, nu ? Poate ca pentru unii este mai bine sa afle adevarul tau. 

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *