Horoscop

Horoscop/ Scorpion trebuie să se rupă de trecut. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Scorpion însoțită de Eclipsa totală de Lună din Scorpion, vizibilă și din țara noastră. Trăirile emoționale pot fi foarte intense și nu este exclus să trecem prin transformări profunde la nivel interior. Situații din trecut lăsate nerezolvate și nevindecate acum se pot reactiva și rănile vor durea mai rău. Partea ascunsă din noi poate ieși la suprafață, inclusiv se pot manifesta vicii, dependențe și atașamente toxice. Este momentul să ne eliberăm de tot ceea ce ne face rău și să ne detașăm de trecut. Este un context karmic a cărui influență va fi resimțită ce lpuțin șase luni de acum înainte, potrivit Playtech.ro.

Berbec

Eclipsa totală de Lună din Scorpion poate scoate la suprafață secrete în relațiile tale și nu este exclus că o legătură toxică, ascunsă să se încheie. Te poți vindeca după o despărțire sau după o pierdere. Este momentul să te vindeci, de asemenea, de vicii și dependențe și să scapi de atașamentele toxice, fie că sunt financiare, fie emoționale.

Taur

Eclipsa totală de Lună din Scorpion are impact asupra vieții de cuplu și poate încheia o relație toxică. Totodată, îți cere să-ți schimbi atitudinea pe care o ai față de partener sau față de o posibilă relație. Din punct de vedere profesional, poți încheia un contract care nu îți aduce beneficiile financiare dorite, dar îți consumă resursele.

Gemeni

Ai mai multă grijă la sănătatea ta și elimină acele obiceiuri proaste care în timp te pot îmbolnăvi. Este nevoie să-ți schimbi stilul de viață și alimentația, dar și programul de muncă. Eclipsa totală de Lună din Scorpion poate stimula mulți nativi să-și schimbe chiar locul de muncă, dacă acesta îi suprasolicită și nu le aduce beneficii financiare mulțumitoare.

Rac

Eclipsa totală de Lună din Scorpion îți impactează viața sentimentală și s-ar putea să ai parte de niște trăiri afective intense. Unii nativi pot încheia o poveste de iubire fără viitor, în timp ce alți nativi își pot schimba abordarea pe care o au în dragoste. Cel mai probabil, ar trebui să-ți schimbi atitudinea și modul în care îți manifești sentimentele.

Leu

Eclipsa totală de Lună din Scorpion are legătură cu o situație de familie sau cu locuința. Cel mai probabil, ar trebui să te rupi de trecut și de atașamente materiale și/sau patrimoniale. Sunt nativi care se mută de la părinți sau se mută cu partenerul. Ai grijă la traume din copilărie care se pot reactiva acum.

Fecioară

Tu ai nevoie să-ți revizuiești tiparele de gândire și să renunți la acele idei fixiste din cauza cărora nu poți evolua. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur și să-ți eliberezi mintea de gânduri negativiste. Nu este exclus ca unii nativi să rupă relații de prietenie care sunt bazate pe interes. Ai mai multă grijă la deplasări, acte și negocieri.

Balanță

Eclipsa totală de Lună din Scorpion se petrece pe o casă financiară și îți evidențiază niște atașamente materiale pe care le ai. Trebuie să găsești puterea de a renunța la unele lucruri de care nu mai ai nevoie și, implicit, să-ți schimbi modul în care te raportezi la bani, la câștiguri și la modul în care îți administrei bugetul. Nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit.

Scorpion

Eclipsa totală de Lună din Scorpion se petrece în zodia ta și fără îndoială că aduce trăiri intense care pot contribui la declanșarea unei crize existențiale. Trecutul te bântuie și te poți confrunta cu insomnii, cu atitudini negativiste și cele mai profunde frici ale tale pot ieși la suprafață. Ai grijă să nu te lași pradă viciilor și dependențelor. Profită de această energie pentru a te transforma și a deveni altă persoană.

Săgetător

Eclipsa totală de Lună din Scorpion are impact asupra sănătății tale și stării de spirit. S-ar putea să te confrunți cu dureri de cap, insomnii, agitație interioară și probleme de sănătate mai vechi pe care le-ai ignorat. Este nevoie să faci mici schimbări în stilul de viață pentru a îți recăpăta energia. Odihnește-te mai mult zilele acestea și scapă de tot ce este toxic în viața ta, în primul rând detașează-te de trecut și vindecă traumele emoționale ascunse care nu te lasă să evoluezi.

Capricorn

Aceasta Eclipsă totală de Lună din Scorpion te poate ajuta să vezi fața adevărată a unor persoane din anturaj. Nu este exclus să închei relații de prietenie care te țin pe loc, ba mai mult, te trag în spate. De asemenea, profesional, renunță la acele proiecte care îți consumă rezervele de energie și nu-ți aduc beneficiile financiare așteptate. Nu te sacrifica mai mult decât trebuie pentru un ideal pe care l-ai.

Vărsător

Din punct de vedere profesional, sunt zile dificile, agitate, în care stresul și tensiunile cu superiorii pot atinge apogeul. Eclipsa totală de Lună din Scorpion se petrece în sectorul carierei și îți cere să renunți la o funcție sau la responsabilități care te acaparează și nu îți aduc beneficiile dorite. Ai grijă la imaginea ta. Sunt nativi care își pot schimba cariera radical în perioada următoare.

Pești

Profită de energia Eclipsei totale de Lună din Scorpion pentru a te detașa de acele convingeri, credințe și mentalități care te țin în loc și nu te lasă să evoluezi. Poți vedea o experiență de viață trăită dintr-un alt unghi și poți avea un moment de revelație. Ai grijă la acte și la probleme cu justiția. Fa lucrurile corect. Unii nativi pot decide să se înscrie la un curs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *