Horoscop

Horoscop – Taurii trebuie să-și păstreze calmul

BERBEC

Vă faceți griji degeaba. Norocul vă zâmbește atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. S-ar putea să fiți puțin surmenat și, din această cauză, să deveniți irascibil.

TAUR

S-ar putea să nu vă simțiți în formă, ceea ce vă accentuează starea de nervozitate. Nu vă asumați niciun risc. Păstrați-vă calmul și înarmați-vă cu multă răbdare!

GEMENI

Din cauza problemelor sentimentale, dimineața este posibil să fiți confuz. Acceptați ajutorul prietenilor apropiați! Pentru a evita o ceartă în familie, ar fi bine să amânați orice decizie pentru altă dată.

RAC
Din cauza amânării unei delegații, programul vă este dat peste cap. S-ar putea să vă enervați, pentru că sunteți nevoit să pierdeți timpul fără folos.

LEU

S-ar putea să fiți bulversat din cauza unor nereușite care parcă se țin lanț. Nu este exclus să fiți irascibil și să vă certați cu cei din jur. Amânați întâlnirile de afaceri!

FECIOARĂ

Sunteți confuz și predispus să faceți greșeli. Concentrați-vă asupra problemelor urgente. Este posibil să vă dezamăgiți un prieten bun.

BALANŢĂ

Sunteți irascibil și riscați să stricați relațiile cu colaboratorii. Păstrați-vă calmul și nu faceți caz din orice mărunțiș! Este indicat să evitați ieșirile în societate și afacerile, pentru că sunteți predispus la greșeli.

SCORPION

Vă concentrați mai greu, așa că amânați deciziile importante. Ar fi bine să evitați activitățile care necesită efort intelectual și luciditate. Este cazul să acordați mai mult timp odihnei.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să aveți probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simțiți în largul dvs. Păstrați-vă calmul și nu vă lăsați atras într-o ceartă!

CAPRICORN

Intenționați să preluați noi sarcini la serviciu, dar nu sunteți sigur că veți reuși. S-ar putea să aveți discuții aprinse cu colegii, dacă refuzați să ascultați și părerile lor.

VĂRSĂTOR

Survin evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectați programul. Nu este indicat să vă puneți mari speranțe într-o afacere pe care o credeați profitabilă.

PEŞTI

Sunteți foarte ambițios, dar conjunctura actuală nu vă ajută prea mult. Nu este momentul să vă asumați mai multe responsabilități. S-ar putea să fiți confuz și să nu vă puteți onora toate angajamentele.  

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.