Horoscop

Horoscop vineri, 27 AUGUST. O zodie are nevoie de liniște, familie și echilibru

Taur
Persoana iubită este cea care te ajută și te susține în acest moment în tot ce vrei tu să realizezi. Marte te poate determina să-ți faci tu singur mici bucurii sau să-ți dai recompense binemeritate pentru munca pe care ai depus-o până acum.

Gemeni
Mercur în casa ambițiilor tale te ajută să îți găsești motivația și să vezi exact de ce ai nevoie pentru a-ți continua proiectele. Important este să ai un scop bine pus la punct și să știi exact pentru ce lupți. Sănătatea ta este bună și trebuie să o menții așa.

Rac
Astăzi poate fi mai dificil să intuiești dacă o persoană spune adevărul sau nu, având în vedere că Mercur este prins într-un aspect instabil. Poți avea în aceleași timp tot felul de întrebări despre cum ești respectat, ascultat sau înțeles de anumite persoane.

Leu
Mercur te ajută să comunici deschis și să fii mai matur în comportament decât erai în trecut în anumite situații, iar asta te poate face mândru de tine. Doar evoluând așa poți să ajungi acolo unde îți dorești din punct de vedere emoțional, familial.

Fecioară
Saturn a cerut de la tine destul de multe sacrificii în ultima perioadă de timp mai ales pe planul carierei, ceea ce este posibil să te mai fi lăsat fără energie. Ai nevoie de liniște, de familie și de echilibru, iar asta Universul îți și aduce.

Balanță
Astăzi trebuie să scapi de fricile de a fi respins sau de a nu te ridica la așteptările celorlalți. Nu uita că oamenii pot fi convinși să te accepte așa cum ești dacă și tu crezi în tine, în propriile principii și păreri. Ba chiar mai mult, te vor și respecta pentru asta.

Scorpion
Dacă reușești să comunici direct ceea ce gândești, îți va fi mai ușor să scoți din suflet acele lucruri care te tot măcinau în ultima perioadă de timp. Poate că vei realiza că nimic nu este atât de grav sau pur și simplu vei găsi soluții mult mai rapid.

Săgetător
Casa comunității tale și a oamenilor alături de care lucrezi îl găzduiește pe micul benefic Venus, ceea ce înseamnă că poți să intri mai ușor în discuții cu prietenii, cu familia și cu cunoștințe de la distanță. Partea bună este că ce creezi acum va dura mult timp.

Capricorn
Casa a doua a moștenirilor, a luxului și a lucrurilor frumoase vrea să te răsfeți un pic și să faci ceea ce-ți face plăcere, inclusiv niște cumpărături. Chiar dacă inițial totul ți se pare ca și cum ți-ai asuma un risc, până la urmă te vei simți mulțumit.

Vărsător
Noile experiențe te pot ajuta să-ți faci mai ușor legături de prietenie sau cel puțin cunoștințe. De fiecare dată când stai de vorbă cu un om care nu-ți știe trecutul, poți învăța noi perspective de analiză ale problemelor și nu te simți judecat sau compătimit, ceea ce e foarte bine.

Pești
Marte în casa parteneriatelor te ajută să-ți impui niște puncte de vedere și să negociezi mai bine, diplomat și cu calm termenii unei relații. Poți decide să te îndepărtezi de anumite persoane, dacă asta simți. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *