Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 IULIE 2019. LEII TIND SĂ DRAMATIZEZE TOTUL

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot face unele greșeli, erori ca urmare a impulsivității sau încăpățânării caracteristice. Se recomandă prudență și detașare în zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a discuta despre concediu și le cere să-și canalizeze atenția în această direcție, să-și facă planuri de călătorie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a fi foarte critici și duri cu cei din jur. Nativii nu vortolera greșelile celorlalți și nici abaterile de la regulă. Posibile conflicte cu colegii de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze pe propria persoană și pe ceea ce au de lămuri cu ei înșiși și mai puțin cu cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a fi agresivi cu cei din jur, iar această agresivitate o vor manifesta atât la locul de muncă, cât și în relațiile cu familia sau în trafic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se grăbească în luarea deciziilor și să dea dovadă de mai multă detașare față de activitățile cotidiene.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac fac ravagii în tot ce ține de axa carieră-familie. Fie nativii nu știu cum să se impună într-o situație care vizează persoana iubită sau copiii, fie la locul de muncă fac greșeli care vor atragre consecințe mai puțin plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți, pridenți și mai ales răbdători cu ceea ce le trece prin mâini sau le ajunge la ureche.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a dramatiza o chestiune profesională sau partenerială cu scopul de a atrage atenția supra lor. Nu este cea mai bună tactică de evidențiere, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pagubele produse de infantilitatea acțiunilor lor pot fi mari și dureroase. Se recomandă sinceritatea în dialog.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi sarcini și responsabilități suplimemtare la locul de muncă, iar tendința nativilor va fi să se înfurie, să protesteze și să se opună. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că ceea ce le sosește acum în viață, deși poate părea solicitat, îi poate ajuta farte mult în viitor, posibil chiar în ascensiunea profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt nemulțumiți și dezamăgiți de o situație care vizează fie locul de muncă, fie zona afacerilor personale. Nativii nu ar trebui să se grăbească în luarea unei decizii, dar nici nu ar trebui să ocolească un dialog pe temă profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite semnarea parteneriatelor, a contractelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se concentrează pe muncă și acesta este și sfatul nostru, indiferent care sunt problemele din viața personală cu care se confruntă. Nativii trebuie să fie împăciuitori și deschiși comunicării. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot naște conflicte din nimicuri, însă, administrate necorespunzător, pot avea impact negativ asupra imaginii acestora.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o zi dificilă. Posibil ca dialogurile cu cei din jur să fie dificile, în special cu persoana iubită, iar în ceea ce privește relația cu colegii de muncă, aceasta poate fi mai tensionată ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie foarte atenți la zona profesională. Pot face greșeli și pot fi remarcate, aspect care le poate aduce neplăceri mai mari.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a negocia niște contracte profitabile, de a semna niște parteneriate. Noile colaborări se pot dovedi benefice situației financiare, însă horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se arate prea entuziasmați. Atenție la dialogul cu persoana iubită care poate scăpa de sub control!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de multă energie și bună dispoziție, iar această state îi va ajuta să intre în grațiile celor din jur. Se întrevăd momente frumoase alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează una din marile calități de care se bucură acești nativi, și anume altruismul. Cineva le va cere ajutorul, iar ei se vor arăta foarte încântați să-l ofere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au chef să vorbească, să povestească, să se destăinuie și acest aspect le va face foarte bine din punct de vedere psihic și emoțional, însă, atenție cui fac mprturisiri intime. Totul se poate întoarce împotriva lor! Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce momente pasionale, intense în cuplu.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.