Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 DECEMBRIE 2019. BERBECII DEVIN AGRESIVI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec traversează o zi grea, agitată și încărcată de momente tensionate. Nativii își vor întinde nervii la maxim, vor ajunge la limita răbdării și nu este exclus să reacționeze agresiv în anumite contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute relaxarea în liniștea și intimitatea căminului. Posibile stări depresive și frici să îi agite și să-i destabilizeze psihic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este foarte important ca cei născuți în zodia Taur să aibă grijă la prieteni, la propunerile care vin din partea persoanelor din anturaj, mai ales dacă este vorba de niște parteneriate, afaceri, asocieri. La acest capitol pot fi mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că invidia și răutatea celor din jur poate fi mare și este de preferat să se ferească de tranzacții și negocieri cu aceștia, chiar dacă vor ieși la întâlniri și distracție împreună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au șansa de a da bine în fața cuiva care reprezintă o autoritate în viața lor. Nativii își pot îmbunătăți imaginea, atât cea profesională, cât și cea personală. Moment de glorie pentru cei care au investit timp și răbdare într-un proiect sau pentru a-ți atinge un țel, un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente plăcute, liniștite în cuplu sau chiar o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi răniți foarte ușor astăzi pe fondul unei sensibilități accentuate. Nativii se vor lăsa ușor impresionați, vor pune la suflet tot ce aud, vor interpreta subiectiv fiecare privire adresată, fiecare gest al celor din jur, iar partenerul de viață poate intra în vizorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este momentul să ia decizii sau să schimbe direcții de mers în viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua ed azi poate veni cu niștte avantaje și beneficii materiale nesperate. Nativii pot câștiga o sumă de bani, pot primi un cadou, un bonus, poate o primă de sărbători. Momente de bucurie la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține activitățile spirituale, abundența sufletească venită ca urmare a unui act caritabil, a unui gest umanitar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Conflictele sunt la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Fecioară nu vor reuși prea ușor să găsească echilibrul în dialogul cu cei din jur. Tensiunile pot fi create de contexte cu partenerul de viață sau cu asociații și colaboratorii. Atenție la afaceri! Se poate pierde încrederea într-o persoană cu care colaborează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
La locul de muncă sunt posibile tensiuni, nereguli, vești proaste, iar cei născuți în zodia Balanță pot avea o stare de spirit foarte proastă. Nativii fie au parte de o nedreptate din partea colegilor, fie o problemă de salarizare le poate afecta buna dispoziție, fie un dialog cu superiorii se finalizează în dezavantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de diplomație și tact în abordarea contextului profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este o zi bună pentru socializare, pentru distracție și relaxare în mediu familiar, fie cu prietenii, cu colegii apropiați, fie cu familia, fie cu persoana iubită. Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize plăcute în plan sentimental și afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o veste legată de mărirea familiei sau de copiii, fie că sunt părinți, fie că-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Nu va fi vorba de o fugă de realitate, cât mai degrabă un refuz al sarcinilor cotidiene acaparante, un refuz de implicare în activități care îi suprasolicită. Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia acută de relaxare și odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și ia câteva zile libere și să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Tendința celor născuți în zodia Capricorn este de a se detașa de tot ce-i obosește și-i suprasolicită. Nativii nu vor fi dispuși la implicare în viața profesională, însă vor fi atrași neașteptat de mult de zona caritabilă și umanitară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce bunătate, împăcare cu ei înșiși și cu niște decizii mai vechi pe care le-au luat.

Nu rata: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia de a rezolva o situație financiară. Poate fi vorba de aprobarea unui credit, de achitarea unei datorii, unei facturi, de obținerea prelungirii unui termen de plată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la calcule și socoteli, și îi atenționează că pot apărea cheltuielile neprevăzute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor fi plini de entuziasm, sensibilitate, bogăție sufletească și chef de viață. Nativii vor fi seducători, șarmanți și nu este exclus să aibă parte de o surpriză în plan sentimental, iar cei singuri să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce mai multă încredere în propria lor persoană ca niciodată. De profitat pentru conturarea proiectelor viitoare!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *