Horoscop

Horoscopul lunii septembrie 2022: Cele mai norocoase zile pentru ZODII

BERBEC

În ultima perioadă te-ai simțit precum un catâr împovărat de tot soiul de sarcini, iar obligația și datoria au pus totul pe plan secund? Luna septembrie te îmbie să iei o pauză și să te îngrijești de sănătatea și de relațiile tale. Evită mâncărurile grase care te-au ajutat să treci peste perioada aglomerată de la muncă și concentrează-te în schimb spre a te reîmpăca cu sinele tău. Se anunță probleme în relație, dar nu fac decât să îți atragă atenția asupra a ce trebuie reparat.

Cele mai norocoase zile: 1, 2, 22

TAUR

Să știi că horoscopul lunii septembrie 2022 e una dintre ultimele șanse la romantism, distracție și aventură, căci finalul anului va lua un ton mult mai serios. Deschide-te dacă dorești să întâlnești dragostea, fii mai jucăușă și mai tolerantă și încetează să mai cauți perfecțiunea. Ai de luat o decizie grea în viața profesională, una pe care nu o poți adopta decât cu ajutorul unui amic. Pe planul sănătății, veștile sunt bune, deși să știi că adoptarea unui regim moderat de exerciții nu va strica (și te va ajuta să savurezi plăcintele delicioase ale toamnei fără mustrări de conștiință).

Cele mai norocoase zile: 15, 22, 29

GEMENI

Se anunță schimbări excelente în viața ta: viitorul e al Gemenilor! Deși momentan totul e în fază de dezvoltare, dacă ești dedicată evoluției tale și nu te arunci cu capul înainte, luna septembrie va fi un punct de cotitură. Arată din ce material ești croită și nu te teme să trăiești fiecare zi ca pe o provocare. Pune accent acum pe relațiile cu familia și prietenii, căci viața sentimentală va fi mai degrabă săracă. În ceea ce privește starea de sănătate, evită să pierzi nopțile și prețuiește odihna, căci te pregătești pentru un final de an fabulos!

Cele mai norocoase zile: 5, 7, 30

RAC

Deși viața ta a fost dificilă în ultima perioadă, crede că se va stabiliza cât de curând. Luna septembrie se pregătește să cimenteze un echilibru important în viața ta și să te învețe despre puterea pe care o au gândurile tale. Adesea te presezi singură, o caracteristică a semnelor de apă, și și acum îți vei asuma responsabilități greu de dus. Primești însă ajutor, inclusiv de la astre. Îți poți găsi liniștea undeva pe malul unei ape. În viața sentimentală, vei dori să fii sau să rămâi single fiindcă acum nu te poți concentra pe o relație.

Cele mai norocoase zile: 8, 11, 25

LEU. Banii contează mult pentru tine în prima parte a lunii. Vei face investiții bune, dar vei și cheltui, în principal pentru a căpăta încredere în tine sau a te recupera după o perioadă delicată. Ultimele 10 zile din horoscopul lunii septembrie sunt dedicate comunicării și relației cu persoanele dragi, iar acum vei primi și multă atenție pe plan amoros. Cu atâta agitație, ai grijă să nu îți pierzi somnul, căci se pare că ai probleme cu insomniile în această perioadă.

Cele mai norocoase zile: 4, 28, 29

FECIOARĂ. Multe eforturi sunt necesare pentru a te menține pe linia de plutire în luna septembrie, dar acestea vor fi recompensate cât de curând. În primul rând, ai furcă cu o relație, cel mai probabil sentimentală, care nu merge deloc. Încearcă să nu mai ții strâns cu dinții de capacitatea ta de control și acceptă că unele lucruri pur și simplu trebuie să se întâmple. Comunicarea e o problemă în relație, dar nu și la locul de muncă, acolo unde colegii și șefii se înghesuie să te ajute. Fii atentă la exploziile de furie și la accidentele ce par întâmplătoare, dar sunt rezultate ale karmei negative.

Cele mai norocoase zile: 3, 12, 25

BALANȚĂ. Ți se pare tot mai mult că, deși ești împlinită pe plan profesional și multe dintre ambițiile tale au fost bifate, nu stai deloc la fel de bine pe plan personal. Vestea bună e că horoscopul lunii septembrie aduce o infuzie de optimism și de energie pozitivă de care aveai mare nevoie. Pe plan sentimental, te obsedează imaginea unui fost iubit care e pe punctul să reapară în viața ta. Fii înțeleaptă (și moderată) atunci când accepți provocările de pe plan profesional și amintește-ți că stresul, în cantitate prea mare, îți va dăuna din plin.

Cele mai norocoase zile: 14, 18, 21

SCORPION. Ultimele luni ai fost preocupată de viața ta socială, iar calendarul tău a dat pe dinafară de evenimente. Această situație se poate schimba întrucâtva acum, așa că începi să dai importanță și vieții interioare și ești mai racordată ca niciodată la sinele tău. Capeți o viziune mai înțeleaptă în domeniul dragostei, înțelegând că nu poți forța soarta și că răbdarea are prioritate acum. Nici la bani nu ai lipici, dar nici la productivitate, partea pozitivă fiind aceea că reușești să te odihnești bine după multă vreme.

Cele mai norocoase zile: 15, 17, 23

SĂGETĂTOR. Începi să pui la îndoială eforturile pe care le-ai făcut constant pentru viața ta profesională în ultima perioadă, întrebându-te care a fost rostul lor. Fii atentă să nu dezvolți o viziune pesimistă, căci nu îți va fi de niciun ajutor acum. Reflectează ca să înțelegi cât de mult s-a îmbunătățit viața ta numai pentru că ai un salariu mai bun. Pe plan profesional, competiția cu colegii te ajută să fii mai ambițioasă, dar pe plan personal, în septembrie ai nevoie de cineva care să aibă grijă de tine.

Cele mai norocoase zile: 14, 26, 29

CAPRICORN. Ai parcurs un traseu transformator și iluminator în ultima perioadă, așa că e foarte posibil ca viziunea ta despre viață să se fi schimbat atât de tare, încât să nici nu o mai recunoști. Acum este însă timpul să revii la femeia care ai fost, nu pentru a involua, ci pentru a prelua tenacitatea specifică zodiei tale, care să te ajute să pui în aplicare toate aceste schimbări și să te bucuri de beneficii în viața de zi cu zi. Nativele aflate într-o relație au parte de fericire și de armonie. Prețuiește echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cele mai norocoase zile: 2, 12, 23

VĂRSĂTOR. Ai mare nevoie să îți hrănești mintea și sufletul, care au fost lezate de desfășurarea continuă a activităților de rutină din ultima perioadă. Se anunță o perioadă bună pentru a face călătorii, atât în interior, cât și la exterior. Dacă nu ai oportunitatea de a vizita un loc cu o cultură bogată, măcar cufundă-te în studiul filosofiei, de care te simți atrasă acum. În viața sentimentală, poți resimți un flux de frustrare și nervi fiindcă ți se pare că persoana iubită nu răspunde deloc eforturilor tale amoroase. Mănâncă la ore fixe, căci se anunță probleme cu digestia.

Cele mai norocoase zile: 9, 23, 29

PEȘTI. Modestia și realismul sunt două caracteristici pe care ar trebui să le adopți în această perioadă. Ai o viață interioară bogată, dar nu poți transpune toate visele și iluziile tale în realitate. Nu numai că nu e posibil, dar nu ar fi nici sănătos. Pe de altă parte, ia în calcul că dorința de a fi liberă se va bate cap în cap cu nevoia de a încheia parteneriate în această lună. Latura ta de rebelă se va manifesta adesea, așa că e nevoie să găsești modalități creative pentru a lupta contra plictiselii.

Cele mai norocoase zile: 15, 20, 29

sursa divahair.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *