Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Incearca sa-ti controlezi emotiile. Va fi o saptamana incordata. Nu te incarca cu mai mult decat poti duce. Pastreaza-ti cheful pentru bataliile care te asteapta intr-un viitor apropiat.

 

TAUR

A venit timpul cand nu mai este posibila amanarea rezolvarii vechilor probleme. Poti sa demonstrezi ca esti capabil sa gasesti solutia pentru situatia creata. Vei fi mandru de tine – conditie necesara pentru succesul tau mai departe.

GEMENI

Saptamana asta te gaseste usor obosit, asa ca ar fi mai rezonabil sa o lasi mai moale cu munca. Indecizia si abandonul vor domni. Este momentul sa te gandesti la o vacanta la modul cel mai serios.

RAC

Este timpul sa cam termini ce aveai de lucru si sa te gandesti la vacanta care se apropie. Pentru moment trebuie sa-ti indrepti atentia catre sfera profesionala. Anumite probleme cer o rezolvare imediata.

LEU

Vei fi in centrul atentiei tuturor. Evenimentele te vor prinde in vartejul lor si te vor tine mult timp de acum inainte. Autoritatea ta va fi oarecum ingradita, dar nu deveni suspicios. Prietenii sunt gata sa te ajute, asa ca poti conta pe ei.

FECIOARa

Te asteapta o saptamana de criza. Solutionarea numeroaselor probleme vor cere resurse umane de energie si mai ales timp. Pentru a face fata apeleaza la cei apropiati care te vor sprijini. Optimismul te va ajuta sa depasesti situatia.

BALAN?a

Probabil saptamana asta va trebui sa iei decizii in privinta multor probleme. In situatia data este mai bine sa iei deciziile cu atentie, luand in considerare totul. Incearca sa ramai calm in orice situatie si astfel vei avea succes.

SCORPION

N-ai parte de o viata prea linistita. Sunt timpuri pline de evenimente. Esti in forta, poti face fata oricarei situatii. Incearca sa nu comiti acte irationale, care i-ar putea face sa sufere pe ceilalti.

SaGETaTOR

Saptamana asta te va gasi in toane bune. Astepti sa se intample ceva placut. Dar mai inainte trebuie sa inchei cateva afaceri. Este necesar sa te bazezi doar pe tine insuti.

CAPRICORN

Un dialog interesant iti va da noi idei si iti va permite sa iei decizii importante. Seful te va respecta pentru punctualitatea si capacitatea de munca. Incearca sa nu uiti de odihna, pentru ca dupa aceea sa ai chef de munca.

VaRSaTOR

Esti indispus din cauza ca ti se anuleaza o delegatie. Nu este cazul sa-ti faci griji, este doar o amanare si nimic mai mult. Ar fi bine sa te ocupi de problemele financiare. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila.

PESTI

Vei regasi sentimentul de siguranta stand de vorba cu prietenii si familia. Si daca ai incredere in tine stresul, teama si tensiunile vor ramane undeva in spate. Daca vei avea rabdare, iti vei rezolva afacerile, inainte de a pleca in vacanta.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *