Horoscop

Horoscopul zilei, 24 octombrie 2022. Nu pune interesele altcuiva înaintea intereselor tale

Berbec (21.03 – 20.04)

Vei fi norocos în afaceri astăzi, mai ales în materie de afaceri: sunt șanse mari să faci profit, să semnezi contracte profitabile și să închei afaceri promițătoare.

Taur (21.04 – 21.05.)

Ziua este favorabilă pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare: dacă aveți de mult timp de gând să vindeți un apartament sau să cumpărați o cabană, nu veți găsi un moment mai bun, așa că nu ezitați.

Gemeni (22.05 – 21.06.)

Negocierile cu partenerii de afaceri desemnați pentru această zi vor fi cât se poate de reușite: chiar și cei mai necooperanți dintre ei vor fi de data aceasta dornici să ia contact și să asculte opiniile celorlalți.

Rac (22.06 – 22.07)

Iritabilitatea, care îți va fi tovarăș în această zi, trebuie să o “stingi”: cel mai bine, în momentul în care vrei să spui ceva dur unei alte persoane, amintește-ți că nici tu nu ești lipsit de păcat.

Leu (23.07 – 21.08)

Există o mare probabilitate de a întâlni persoane toxice care vor încerca să vă ia pe sus la o explozie emoțională: nu-i dați șansa de a se hrăni cu energia dumneavoastră – nu răspundeți la provocări.

Fecioară (22.08 – 23.09).

Deși norocul financiar este de partea dumneavoastră astăzi, orice document pe care trebuie să-l semnați trebuie studiat cu atenție – până la virgulă – și abia apoi să puneți viza.

Balanță (24.09 – 23.10)

Orice act nedemn pe care îți permiți să îl comiți astăzi se va întoarce cu siguranță împotriva ta, așa că trebuie să te gândești de zece ori înainte de a te decide să faci o astfel de acțiune.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Scăpați de emoțiile negative care vă pot strica starea de spirit pentru întreaga zi, puteți face ceva util – de exemplu, curățenia în apartament, cu siguranță nu va fi inutilă.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Încercați să vă păstrați o stare de spirit pozitivă folosind o varietate de modalități – desigur, disponibile: cel mai bine, distrageți-vă atenția de la gândurile rele citind un roman interesant sau vizionând o poveste polițistă.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Nu vă certați cu persoanele agresive: atunci când vă confruntați cu o astfel de persoană, treceți pur și simplu pe lângă ea – în acest fel nu o veți lăsa să-și descarce negativitatea asupra dumneavoastră și vă veți păstra sănătatea mentală.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Zi favorabilă comunicării cu prietenii și rudele, însă, pentru acest lucru se potrivește doar a doua jumătate a zilei, prima ar trebui să fie dedicată muncii – în acest moment se va înțelege bine.

Pești (19.02 – 20.03.)

Riscul, desigur, este un lucru nobil, iar astăzi vedetele îl salută, dar este totuși recomandabil să fie planificat și bine gândit, altfel s-ar putea să pierzi mai mult decât să câștigi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *