Horoscop

Horoscopul zilei, 5 noiembrie 2022. Fecioară, trebuie să te odihnești cum se cuvine

Berbec
Păstrați lucrurile simple și oamenii vor veni la dumneavoastră. Astrele recomandă să nu vă mințiți pe voi înșivă sau pe ceilalți pentru a evita situațiile neplăcute. Nu vă fie teamă de schimbare și amintiți-vă că multe mări au căzut deja în genunchi. Așa că încearcă să nu te agăți de banalități și dă frâu liber la tot ceea ce te umple.

Sfat cosmic: Ai fost acolo, așa că știi ce ai de făcut.

♉ Taur.
Atragem tot ceea ce gândim și ce cerem Universului. Vă favorizează, dar nu uitați că și cele mai înfricoșătoare gânduri pot deveni realitate, așa că țineți-le sub control. Ziua va fi bună pentru noi începuturi sau pentru o binemeritată odihnă, după cum vă place.

Sfat cosmic: ai grijă la propriile gânduri.

♊ Gemeni.
Natura ta cere iubire, neașteptat și experiențe noi. Spuneți acel “da” ferm și mult-așteptat la orice și mergeți la aventură, la descoperiri și la noi cunoștințe. Ascultă-ți inima în loc să faci gimnastică mentală.

Sfat cosmic: Spuneți da la tot ce este nou.

Rac
Potențialul și energia ta interioară nu pleacă nicăieri. Ele sunt doar ascunse în spatele unei serii de neajunsuri pe care le-ai întâmpinat. Este timpul să te trezești din somn și să o iei de la capăt, indiferent de greșelile din trecut. Partea bună a vieții este că o poți lua mereu de la capăt, nu?

Un sfat: luați-o de la capăt.

Leu
Ești o persoană foarte bogată, știi? Există atât de mulți oameni în jurul tău care te acceptă așa cum ești și de dragul cărora nu trebuie să te schimbi. Amintește-ți acest lucru atunci când vei decide din nou că nu există sprijin și iubire în jurul tău. Aceasta este cea mai valoroasă resursă care vă ajută să vă îndreptați spre obiectivele dumneavoastră.

Sfat cosmic: apreciați sprijinul celor apropiați.

♍ Fecioară.
Inspiră și expiră adânc. Întoarceți-vă la voi înșivă și simțiți ce semnalează corpul vostru, ce îi lipsește. Ești foarte obosit, așa că reîncarcă-te urgent și distrage-ți atenția de la toți stimulii externi, altfel bateria se va termina mai repede decât te aștepți.

Sfat cosmic: trebuie să te odihnești cum se cuvine.

♎ Balanță.
Nu trebuie să faci ceea ce este corect. În sfârșit, puteți lua o decizie ghidată de inima și de propria experiență. Sfaturile sunt bune, dar numai atunci când sunt cerute. Protejați-vă de “binefăcătorii” inutili și luați problema în propriile mâini.

Sfatul cosmic: ia problema în propriile mâini.

♏ Scorpion.
În sfârșit, puzzle-ul se pune cap la cap. Ți-ai dat seama și știi deja ce trebuie făcut. Uneori nu este ușor să faci un pas înapoi, dar acum este necesar. Mulțumiți soartei pentru experiența trăită și mergeți mai departe cu capul sus.

Sfat cosmic: Un pas înapoi este și o mișcare.

♐ Săgetător.
Ar trebui să ai grijă de sănătatea ta. Astrele îți prevestesc că te așteaptă o perioadă dificilă, așa că profită de ea, altfel e prea târziu.

Sfat cosmic: acordă atenție sănătății tale.

Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru săptămâna 7-13 noiembrie

Capricorn
Vei fi influențat de oameni al căror optimism și bucurie sunt extrem de contagioase astăzi. Petreceți seara într-o companie plăcută, distrați-vă și relaxați-vă cum se cuvine. Iar mai târziu te întorci în luptă cu o vigoare reînnoită!

Tippy tip: Este timpul pentru o petrecere!

♒ Vărsător.
Sunteți în mijlocul unei furtuni, iar experiența și cunoștințele dumneavoastră vă vor ajuta să faceți față. Bazează-te pe cei în care ai încredere, dar este mai bine să te ferești de străini. Încă nu s-a întâmplat nimic critic pentru tine, spun stelele. Dar acum trebuie să fii pregătit pentru orice.

Sfat cosmic: Poți conta pe tine însuți.

♊ Pești.
Există o mare aspirație în tine: o dorință arzătoare de a deveni cea mai bună versiune a ta. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este important nu numai să lucrezi asupra ta, ci și să scapi de tot ce este toxic în mediul tău. Fiți atenți la musafirii nepoftiți din viața dumneavoastră care vă pot conduce pe o cale greșită.

Sfat cosmic: scapă de toată negativitatea din jurul tău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *