Horoscop

Horoscopul zilei de azi, VINERI 18 DECEMBRIE 2020. Optimism și energie pozitivă!

Taur
Anumite cheltuieli vor fi necesare, mai ales pentru a-i ajuta pe alții. Tindeti să-i susțineți mai mult pe cei din jur în aceasta perioada, iar asta va da un sentiment de împlinire.

Gemeni
Din punctul de vedere a relațiilor de serviciu sau al colaborărilor lucrurile se pot mișca destul de încet. Va fi nevoie de un efort un plus depus din partea voastră pentru a reuși ce v-ați propus.

Rac
Tranzitele planetelor din acest moment vă susțin în cazul în care vreți să mai faceți niște bani în plus pentru perioada ce urmează. Încercați să-i motivați pe ceilalți, dar și pe voi înșivă.

Leu
Anumite situații trebuie manageriate cu tact, mai ales că anumite discuții sau subiecte pot încă să doară mai mult decât v-ați așteptat. Gândiți-vă la o vacanță adevărată, pentru că atât mental cât și fizic aveți nevoie.

Fecioară
Anumite cheltuieli trebuie făcute nu doar pentru a-i face pe cei din jur fericiți, ci și pentru a vă bucura vouă sufletul. Dar din dar se face Rai, așa că vă rezolvați și unele datorii karmice în același timp.

Balanță
Unele tranzacții sau probleme de rezolvat pot fi întârziate de anumite evenimente. Încercați să nu dați vină pe voi, deoarece aveți nevoie de un pic de timp de vindecare pentru a funcționa la capacitate maximă.

Scorpion
Aveți grijă de sănătatea voastră și de anumite semne de slăbiciune pe care organismul vi le da. Nu neglijați ci preveniți, așa va fi mult mai bine decât să tratați mai târziu.

Săgetător
Încercați să fiți foarte selectivi cu oamenii și cu energia pe care o permiteți să fie în jurul vostru. Aveți nevoie de liniște, de meditație și de calm pentru a vă organiza prioritățile.

Capricorn
În sfârșit o anume situație vă ajută să ieșiți dintr-un impas legat de locul de muncă. Anumite termene limita poate nu vor fi respectate întocmai, dar nici nu se va întârzia foarte mult.

Vărsător
Șefii sau persoanele care vă înconjoară pot pune presiune asupra voastră, iar asta nu va place, dar în același timp să va motive de a va ambiționa și a reuși.

Pești
Anumite situații vă pot încurca decât ajută, iar asta nu va convine. Important este să vedeți cum și ce puteți rezolva fără prea mult stres. Există mereu soluții, iar voi sunteți ingenioși. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *