Horoscop

Horoscopul zilei de azi – Zodia Taur trebuie să acționeze rapid!

Taur
Dacă până acum ai tot amânat anumite treburi rămase restante, astăzi este o zi buna pentru a te mobiliza si pentru a trece la acțiune. Consultă-te împreuna cu persoana iubita asupra deciziilor care trebuie luate.

Gemeni
Dacă un partener de afaceri sau un prieten s-a dovedit că nu merită încrederea ta, poate că nu mai trebuie sa-i oferi o altă oportunitate de a te dezamăgi. Trebuie să știi exact ce dorești și ce meriți.

Rac
Astăzi este o zi în care poți sa porți o discuție serioasă cu șeful sau cu un superior despre planurile de viitor pe care le aveți împreună. Nu ar strica să propui o mărire de salariu pentru onorariile tale.

Leu
Nu ai încredere în prea mulți oameni din jurul tău în ultima perioadă de timp. Asta se poate datora fie experiențelor anterioare pe care le-ai avut, fie faptului ca ești în căutare de răspunsuri sau lămuriri.

Fecioară
Trebuie să vă mobilizați pentru a reuși să ieșiți din locul în care sunteți în acest moment din punct de vedere spiritual. Partenerul de viață se poate dovedi a fi un real ajutor, mai ales dacă îi solicitați asta.

Balanță
Partenerul de viață se poate dovedi a fi o persoana mai puternică decât credeați inițial vizavi de o situație limita prin care trece in acest moment. Empatia voastră si puterea de convingere pe care o aveți vă poate fi de ajutor.

Scorpion
Partenerul de viață poate să nu vă înțeleagă atitudinea în acest moment, iar asta se poate datora faptului ca nu sunteți foarte expliciți în legătură cu ceea ce credeți și simțiți. Comunicarea este cheia.

Săgetător
Astrele vă susțin să reușiți în ceea ce vă propuneți, mai ales dacă sunteți deja implicați în proiecte interesante. Partenerul de viață poate sa va dea spre seara o veste bună.

Capricorn
Ceva nou poate să vină în drumul vostru astăzi sau în casa voastră, iar asta vă va da o energie pozitivă și optimism. Partenerul de viață va poate face ziua frumoasă.

Vărsător
Astăzi este o zi buna pentru a vă pune la cale planurile pentru viitorul îndepărtat și apropiat. Acolo unde aveți dubii, nu ezitați să întrebați un specialist. Vor veni și lucruri pozitive cât de curând.

Pești
Un membru din familia voastră are nevoie de ajutor si de susținere morală. Este important să vă faceți timp pentru cei dragi, pentru ca tot ajutorul pe care îl oferiți, vi se va întoarce înzecit. 

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *