Social

În ce stare se află tânăra care a fost lovită în plin de un BMW pe viaduct? Ce spun medicii

Tânăra în vârstă de 26 de ani care a fost lovită în plin de un BMW, luni, 6 februarie, rămâne în continuare internată la spital, în stare gravă. Deși în presă s-ar fi scris că victima a decedat, responsabilii de la Institutul de Medicină Urgentă, unde a fost adusă de urgență, infirmă informația.

Dorina Arsene de la IMU a declarat pentru Realitatea.md:

„Tânăra este vie și rămâne internată în continuare în secția terapie intensivă, în stare extrem de gravă”.

Responsabilii de la Spitalul de Urgență mai anunță că și tânărul de 20 de ani implicat în accidentul de pe strada Albișoara, în aceeași noapte, la fel este internat în stare gravă. Oamenii legii spun că în continuare se petrec acțiuni procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vă amintim că două accidente grave s-au produs după miezul nopții, luni, 6 februarie, în Capitală. Unul a fost înregistrat la ora 00:50, pe bulevardul Dacia, din direcția străzii Trandafirilor. Potrivit poliției, o tânără de 26 de ani a fost dusă în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un BMW.

Totul s-ar fi întâmplat în momentul în care victima de 26 de ani a coborât din mașina sa, fiind lovită în spate de un alt șofer, pentru a pune pe stradă indicatorul de avariere. Imagini video în acest sens au fost publicate pe un martor ocular.

În al doilea caz, un tânăr de 20 de ani, s-a ales și el cu răni și a fost transportat la spital după ce a fost lovit de un vehicul pe strada Albișoara.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentelor rutiere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *