Eveniment

În iunie vor fi lansate zboruri low-cost din Chişinău

Părţile se angajează să asigure pasagerii cu prețuri reduse la bilete Blue Air , care vor putea fi procurate din toate sistemele de vânzări Air Moldova şi Blue Air, să renegocieze contractele de deservire la sol cu toate aeroporturile din Italia şi să amenajeze un terminal nou de pasageri Blue Air în Aeroportul Internaţional din Chișinău.

Pe data de 15 iunie 2012 va fi publicată lista de preţuri şi destinațiile, iar ulterior vor fi efectuate primele curse aeriene low-cost spre 3 orașe principale din Italia. Până la construcţia unui terminal Blue Air în R. Moldova, zborurile vor fi operate din Chișinău de aeronavele Air Moldova cu escală în aeroportul Otopeni din București sau cel din Bacău, de unde pasagerii vor fi preluaţi de avioanele Blue Air pentru transportarea acestora spre destinaţiile din Europa.

Se ştie deja că, pe destinația Chișinău-Madrid cu escală în București, costul unui bilet va fi de 100 euro, în preţ fiind incluse toate taxele aeroportuare.

Blue Air
este prima companie aeriană cu capital 100 % privat, care a lansat curse low-cost în România şi deţine în prezent peste 40 la sută din piaţa low-cost românească. Flota BlueAir este formată din 18 aeronave de tip Boeing, cu capacități între 126 și 170 de locuri.

Sursa: MTID

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *