Moldova

INCREDIBIL! Ajuns deputat, Reşetnicov s-a vindecat

Dacă până la alegeri vroia să arate jurnaliştilor că se află într-o stare extrem de gravă, deschizând anevoios ochii, chiar a doua zi după scrutin Reşetnicoiv s-a dus acasă. Deşi anterior, atât el, cât şi PCRM declarau că acesta „a fost bătut cu brutalitate” şi are „multiple răni”, ulterior, expertiza medico-legală a depistat pe corpul său doar două zgârieturi. Medicii-legişti n-au găsit pe umărul lui Reşetnicov nici măcar semnul injecţiei, prin care Voronin şi pacientul pretindeau că „răpitorii” i-ar fi administrat substanţe psihotrope.

Potrivit lui Gheorghe Malic, şeful Departamentului urmărire penală al MAI, astăzi, anchetatorii s-au deplasat acasă la Reşetnicov pentru a-l audia. „Nu ştim dacă va accepta, dar cert e faptul că el însuşi ne-a anunţat că vrea să facă declaraţii”, a precizat Malic. El a adăugat că Reşetnicov mărturisise chiar de la prima audiere, dar nu după ce se aflaseră rezultatele testului de alcoolemie, că agresorii i-ar fi turnat votcă în gât .

Amintim că Reşetnicov a fost internat la Salvare în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, pretinzând că a fost răpit şi agresat de trei necunoscuţi, care i-ar fi cerut materiale compromiţătoare despre Voronin. PCRM a acuzat imediat actuala guvernate de cele întâmplate. La audieri, însă, Reşetnicov l-a învinuit de organizarea „răpirii” pe finul său de cununie, Oleg Nirca, cu care se întâlnise în acea seară într-un un bar din centrul Chişinăului. La Spitalul de Urgenţă, el şi-a schimbat depoziţiile despre ora şi locul în care ar fi fost maltratat. MAI afirmă că până în prezent Reşetnicov a refuzat să dea detalii despre presupusa „răpire”, limitându-se să vorbească doar despre lucruri generale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *