Justiție

Individul care și-a înjunghiat cu cruzime fostul profesor riscă detenție pe viață. Ce spun procurorii

Procurorii anunță că au finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui tânăr în vârstă de 22 de ani din raionul Călărași, învinuit de omor premeditat, săvârșit cu deosebită cruzime, scrie Realitatea.md.

„S-a stabilit că, la 25 octombrie 2022, învinuitul, fiind în stare de ebrietate alcoolică și aflându-se în domiciliul fostului său profesor, în urma unui conflict apărut, a înjunghiat victima pe diferite părți ale corpului, succesiv, cu două foarfece și cu două cuțite. Conform raportului de expertiză, în total s-au depistat 154 de plăgi”.

Potrivit raportului de expertiză psihiatrică, persoana acuzată, la momentul comiterii infracțiunii nu a suferit de vreo maladie psihică sau de careva tulburări psihice, a fost aptă să-și dea seama de acțiunile sale.

Învinuitul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii imputate, iar la moment, acesta se află în arest preventiv. Tânărul riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *