Tendințe

Integrează în garderoba ta tendințele pentru primăvară/vară 2013

Totuși, pentru a fi în pas cu tendințele pentru sezonul cald, îți recomandăm câteva idei prin care poți deja integra câteva dintre cele mai importante tendințe în ținutele de iarnă. Un bun motiv să faci shopping chiar în acest weekend.

PASTEL
Nuanțele șerbetului pot fi purtate și în zilele mai reci, purtând pulovere sau blugi skinny. Nu te eschiva nici de la topurile fără mâneci sau fuste. În schimb, combină-le cu dresuri negre, mate, care să țină de cald. Mai târziu, aceste piese se vor potrivi cu ușurință garderobei de vară.

DANTELA

De câteva sezoane, dantela face legea pe podiumuri, dar și în moda străzii. Acest material foarte feminin va domina și asupra tendințelor de primăvară/vară, iar când e vorba de cumpărături, primul sosit primește cea mai bună ofertă. Uită-te după rochii, topuri, fuste și accesorii în orice culoare. Vor adăuga puțină eleganță și rafinament unei ținute triste de iarnă.

DUNGILE

Liniile orizontale și verticale au fost prezente în majoritatea colecțiilor din sezonul care abia începe. Încearcă să integrezi de pe acum piesele grafice în ținutele de fiecare zi, pentru a fi înaintea tendințelor, care vor fi purtate de toată lumea în lunile aprilie și mai.

FLORAL

Bobocii de floare sunt asociați, în mod natural, cu soarele și brizele calde, dar ținutele florale pot exista și primăvara devreme sau în zilele mai mohorâte. Acum, poți purta imprimeuri florale cu piese închise la culoare și planifică să le combini cu alte nuanțe viu colorate în doar câteva săptămâni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *