Cultură

Ion Iovcev, directorul Liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol a fost restabilit în funcție

Fostul director al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost restabilit în funcţie, transmite MOLDPRES cu referire la Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

„Potrivit Hotărârii Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, din 6 mai 2022, a fost anulat Ordinul cu privire la încetarea contractului individual de muncă cu Ion Iovcev și s-a dispus restabilirea dumnealui în funcția de director interimar al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol”, indică MEC.

În cadrul întrevederii pe care a avut-o astăzi ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, cu Ion Iovcev, oficialul a prezentat scuzele de rigoare pentru modalitatea în care au fost încetate raporturile de muncă cu directorul liceului.

La examinarea cauzei în instanță, Ministerul Educației și Cercetării a informat că, în urma analizei ordinului de concediere a lui Ion Iovcev, din punct de vedere obiectiv, nu au fost prezentate și nu au fost identificate premise care să poată justifica necesitatea sau oportunitatea ordinului respectiv.

Ion Iovcev va prelua interimatul funcției începând cu 16 mai 2022.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ce mai cauta omul la virsta asta,s-ar odihni la pensie cit timp ia mai ramas si s-ar bucura de viata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *