Politică

Iura Roșca s-a`nsurat și în sediu s-a cazat

Zilele acestea doi dintre aceștia, Ș. Secăreanu și V. Cubreacov, au luat atitudine față de „înstrăinarea sediilor PPCD” de către I. Roșca.
Astfel, Ștefan Secăreanu, ex-vicepreședinte al PPCD ne anunță pe blogul său că Iurie Roșca împreună cu tânăra soție s-a mutat cu traiul în fostul sediu al redacției „Flux” de pe strada Corobceanu, iar sediul partidului de pe strada Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă… Secăreanu mai afirmă că „a fost dată jos de pe sediu și inscripția „Partidul Popular Creștin Democrat”, iar angajații au fost evacuați și transferați în fostul sediu al redacției „Flux” și la tipografia „Prag” de la Petricani.

Iată care a fost și reacția lui V. Cubreacov, un alt ex-președinte al PPCD: „Recunosc că am fost luat prin surprindere, nemaifiind la curent, de mai bine de doi ani de zile, cu deciziile conducerii PPCD. 1. Nu mi-a fost cunoscută această decizie năstrușnică a conducerii PPCD, dar m-am convins acum câteva minute că faptul se confirmă. Am văzut și fotografiile postate pe internet, în edițiile electronice ale câtorva publicații, dar și pe blogul colegului Ștefan Secăreanu. 2. Bineînțeles că regret o asemenea decizie hazardată. Ceea ce cunosc este că, din păcate, mai multe sedii ale PPCD din orașe importante, ca Soroca, Ungheni sau Hâncești au fost deja înstrăinate de către conducerea PPCD, iar în cazul altor sedii raionale s-au făcut tentative de înstrăinare”.

Problema proprietăților lui Roșca a mai fost discutată în presă, dar de fiecare dată, acesta reușea să iasă basma curată.

(Cronicar)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *