Actualitate

La Chișinău s-a deschis primul magazin de producător OCEAN FISH

 Acest certificat a fost primit de către compania producătoare Ocean Fish în 2016 după atestarea făcută de o echipă din Germania.

„Prin inaugurarea primului nostru magazin în Republica Moldova, ne-am dorit să fim mai aproape de consumatorii noștri și să aducem pe piață un nou standard de calitate în ceea ce privește modul în care se comercializează/procesează peștele în prezent aici. Ne dorim ca odată intrat în magazinul nostru, spre deosebire de altele existente în piață, clientul să fie informat și sa fie sigur de produsul consumat”, a declarat Alesea Brinzila, Director Import-Export.

În Moldova, compania Ocean Fish vine cu mesajul – „Consumă pește. Fii responsabil. Informează-te!”. Mesajul este unul imperativ tocmai pentru a atrage atenția consumatorilor în a face „diferența” între un Producător care investește în unitatea de procesare, asigurând transparența și o înaltă siguranță alimentară – față de ceilalți care nu oferă nici una din aceste priorități.

Clienții care intră în magazinul Ocean Fish sunt informați despre „traseul peștelui” și anume: originea peștelui – UNDE se pescuiește; CUM se pescuiește; CUM se transportă (compania dispune de o flotă de aprox. 100 camioane, dotate toate cu aparate frigorifice); CUM se procesează.

În magazin rulează un video din Fabrica Ocean Fish, unde clientul poate și singur să se simtă pentru câteva minute în incinta fabricii.
Design-ul magazinului a fost gândit în așa fel, încât clienții să se simtă puțin în acele zone de unde sunt pescuiții peștii din vânzare, și anume: Alaska, Polul Nord (Norvegia, Islanda, Insulele Faroe, Groenlanda). La raftul magazinului, care este amplasat pe strada Petricani 88/1, vizitatorii pot găsi întreaga gamă Ocean Fish care pornește de la scumbrie, heringul, faimosul „somon Norvegia”, sălbaticul Somon de Alaska, până la fructe de mare proaspete pe gheață. 

În 2017, compania producătoare Ocean Fish și-a propus să se extindă cu minim 50 de magazine în România și aproximativ zece magazine pe teritoriul Republicii Moldova. Motto-ul companiei este: Ocean Fish – pasiunea noastră este peștele!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *