Actualitate

Locuitorii din Hâncești vor fi tratați într-un spital RENOVAT

Ieri, 11 octombrie 2013, a avut loc ceremonia de inaugurare a blocului de chirurgie al Spitalului din Hânceşti şi a noului edificiu al substaţiei Asistenţă Medicală de Urgenţă Hânceşti.

În blocul renovat sunt amplasate secţiile de anestezie şi terapie intensivă, secţia imagistică, blocul operator, secţia chirurgie, secţia traumatologie, secţia ORL – oftalmologie, secţia internate, serviciul endoscopie. Numărul total de paturi este de 110.

Anterior, substaţia Asistenţă Medicală de Urgenţă Hânceşti, era amplasată într-o secţie acomodată în spitalului raional. Datorită contribuţiei Instituţiei Medico-Sanitară Publică Asistență Medicală Urgentă „Centru” şi a Consiliului Raional Hânceşti, a fost construit un sediu nou, dotat cu echipament necesar, pentru a asigura servicii de calitate pentru pacienţi şi condiţii moderne de lucru pentru personalul medical.

Lucrările au fost efectuate cu suportul financiar din Fondul Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină şi alocaţiile Consiliului Raional Hânceşti.

Investiţiile efectuate în reabilitarea blocului au constituit peste 13 milioane de lei. 

TIMPUL.MD via TRM.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *