ActualitateExterne

Lucrurile lui Jirinovski, scoase în vânzare. Ce preț cer vânzătorii?

Pe unul dintre panourile de anunțuri din Rusia au fost puse în vânzare, la un preț fabulos, bunurile care i-au aparținut lui Vladimir Jirinovski sau care acesta le-a cadonat.

Potrivit presei ruse, bunurile au fost scoase în vânzare pe unul dintre site-urile de reclame gratuite de anunțuri din Rusia chiar în a doua zi după moartea lui Vladimir Jirinovski.

Printre lucrurile scoase în vânzare este un caiet al asistentului personal lui Jirinovski cu un program al liderului și contacte ale apropiaților lui, care este la un preț de 2 milioane de ruble (aproximativ 22 mii de euro).

Costumul donat de Jirinovski este oferit spre vânzare la un preț de 1 milion de ruble (aproximativ 11 mii de euro). Descrierea spune că este nou, iar vânzătorul menționează ca poate să demonstreze că această haină este oferită cadou anume de fostul politician.

La același preț de 1 milion de ruble (aproximativ 11 mii de euro), se propune cumpărarea unei cărți de vizită cu autograful politicianului.

Pe rețelele de socializare, locuitorii din Udmurtia nu au fost de acord cu ideea de a vinde lucrurile unei persoane care tocmai murise, chiar dacă este una foarte faimoasă. Ei au numit această acțiune blasfemie și lipsă de respect pentru morți.

Sursa: Udm-info.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *