Social

MAEIE confirmă accidentul rutier din România cu implicarea unui camion din Moldova. În ce stare se află șoferul

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu o reacție referitor la accidentul rutier produs în apropierea localității Valea Putnei, județul Suceava din România, cu implicarea unui camion cu numere moldovenești. MAEIE confirmă producerea acestuia, precizând că accidentul a avut loc urmare a condițiilor meteo nefavorabile din țara vecină, scrie Deschide.md.

„Potrivit informațiilor preliminare obţinute de către reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, șoferul, cetățean moldovean, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din județul Suceava cu răni multiple, el fiind la momentul de față internat în secția de chirurgie toracică, fiind conștient. Responsabilii de la consulat rămân în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări”, a menționat purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

De asemenea, autoritățile reiterează recomandarea conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie.

Vă amintim că camion cu numere moldovenești s-a răsturnat în albia unui râu, în apropierea localității Valea Putnei, județul Suceava. Totul a avut loc în dimineața de 30 ianuarie.

Presa de peste Prut scrie că pompierii din Suceava au intervenit, la un accident produs pe DN 17, pe raza localității Valea Putnei

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *