Actualitate

Maia Sandu, a înțeles, în sfârșit, că R. Moldova nu poatea avea încredere în Rusia! Când ieșim din CSI?

Președinta Maia Sandu vine cu o reacție după ce bombardamentele rusești în Ucraina a lăsat fără curent electric Republica Moldova. Sandu menționează că problemele tehnice vor fi rezolvate și vom avea din nou lumină, însă viața oamenilor din Ucraina nu poate fi întoarsă înapoi.

„Rusia a lăsat Moldova pe întuneric. Războiul Rusiei în Ucraina omoară oameni, distruge cu rachete blocurile de locuit și infrastructura energetică. Atacurile continuă și acum în Ucraina. Oamenii își scot răniții de sub dărâmături. Și își plâng apropiații decedați. Viața oamenilor nu poate fi întoarsă înapoi.

Dar furnizarea energiei electrice poate fi restabilită. Vom rezolva problemele tehnice și vom avea din nou lumină. Toate instituțiile statului lucrează în acest sens.

Nu putem avea încredere într-un regim care ne lasă pe întuneric și frig, care ucide intenționat oameni, din simpla dorință de a ține alte popoare în sărăcie și în umilință. Oricât de greu ar fi acum, singurul nostru drum, calea de viitor a Republicii Moldova, trebuie să rămână spre lumea liberă”, scrie Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Maia Sandu nu a menționat când planifică R. Moldova să-și depună cererea de ieșire din CSI, unde este aliată cu Federația teroristă Rusă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. „.. cerere de ieșire din CSI” ? Foaie verde e de acum CSI. ONU a devenit nefuncțională la moment ce un membru permanent încalcă Carta ONU și toate legile internaționale ! E timpul de în locuit ONU cu o organizație internațională fără drepturi de veto !!! Altfel acest dezastru va continua ! Și altele vor apărea !

  2. CSI chiar din 2008 cu invadarea Gruziei de către ruși a devenit pentru noi o organizație nocivă. Ne mai vorbind de anexa ilegală a Crimeei din 2014. Și embargo-urile economice a rușilor dață de R. Moldova ! Demult trebiua de ieșit din CSI. Dorință politică n-a fost și nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *