Politică

Maia Sandu, după ce s-a întâlnit la Varșovia cu Biden: „R. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj după ce s-a întâlnit la Varșovia, Polonia, cu președintele SUA, Joe Biden. Sandu a declarat că „Republica Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere”, scrie Vocea Basarabiei.

„A fost un privilegiu să mă întâlnesc și să ascult discursul istoric al lui Joe Biden în Varșovia. R. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere. Exprim recunoștința mea sinceră față de președintele Biden pentru sprijinul său neclintit pentru R. Moldova și pentru solidaritatea cu noi”, a scris șefa statului într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Vă amintim că marți, 21 februarie, președintele SUA, Joe Biden s-a întâlnit la Varșovia cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Liderul de la Casa Albă a reafirmat sprijinul puternic al SUA pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Timpule, doar atat ati putut relata de la acest eveniment, as zice, epocal pentru Moldova? Insiruirea ditirambelor despre Putler dovedesti a fi mai dibace, o faci cu DARUIRE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *