Politică

Maia Sandu: În această perioadă dificilă ”este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”

Șefa statului Maia Sandu consideră că în actuala perioadă dificilă, când Republica Moldova se confruntă cu o criză energetică și alte provocări legate de războiul din Ucraina, ”este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”.

După cum a comunicat serviciul de presă al președintelui, ea a spus acest lucru joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Camerei de comerț și industrie (CCI), transmite Știri.md.

„Dezvoltarea dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă”, a declarat președintele.

De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost discutate problemele cu care se confruntă agenții economici în activitățile lor, precum și măsurile de sprijinire a antreprenorilor. 

Printre acțiunile care vizează susținerea economiei, președintele a numit reforma fiscală și a justiției, modificări în legislația muncii și reforma educației, pentru a pregăti mai bine forța de muncă.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.