Actualitate

Managerul la Lukoil, a murit după ce un şaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

Oligarhul rus Alexander Subbotin, unul din foștii manageri de top ai companiei Lukoil, a murit în condiţii dubioase, după un tratament împotriva mahmurelii care a implicat otravă de broaște râioasă.

Încă un oligarh de-al lui Putin, manager la Lukoil, a murit în condiţii halucinante. Un şaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

The Moscow Times scrie că este posibil ca Subbotin să fi murit după o sesiune împotriva mahmurelii, cu șamanul Magua și soția acestuia. Aceştia îşi primeau clienți în propria locuinţă și le ofereau tratament cu broaște râioase otrăvitoare, potrivit canalului de Telegram Mash.

În timpul procedurii, șamanii incizează pielea și insuflă venin de broască în rană – iar după vărsături se presupune că pacientul ar trebui să se simtă mai bine. În schimb, Subbotin a făcut convulsii și hipercardie și a murit. Înainte de asta, ritmul cardiac al oligarhului s-a accelerat, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială. După aceea l-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat, iar polițiștilor chemaţi la faţa locului le-a spus că este un prieten.

Subbotin cunoștea familia Magua de multă vreme și apela în mod regulat la serviciile acesteia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *