Actualitate

Masa si masina

Maria Postoico, fost vicepresedinte al parlamentului si actualmente candidat pe listele PCRM la functia de nou deputat, merge la frizerie cu masina parlamentului. E o deprindere mai veche de a cheltui benzina statului, dar mai este ceva la mijloc: in doar trei zile comunista Postoico reuseste sa cheltuiasca la frizerie cam tot atatia bani cat constituie pensia medie a unui batran din R. Moldova – circa 600 de lei.

Ani in sir, zilnic, comunista Postoico, inainte de a merge la serviciu, trece pe la un salon de lux din str. Petru Movila din Chisinau. In declaratia de venit, prezentata Comisiei Electorale Centrale inaintea alegerilor din 5 aprilie, Maria Postoico a indicat ca timp de doi ani a obtinut un venit de 252.471 lei din salariul de deputat si 149.190 lei din activitatea de creatie si pensie. Fiind fosta judecatoare, Maria Postoico primeste lunar o pensie de circa 6.000 de lei. ?inand cont de faptul ca sunt 22 de zile lucratoare, am calculat ca deputata comunista cheltuieste lunar, doar pentru coafura, circa 5000 de lei, adica aproape toata pensia sa.
Maria Postoico, cea care lupta impotriva saraciei din R. Moldova, nu merge la salonul de frumusete pe jos, ci cu masina de serviciu de la parlament. Ea foloseste masina in scopuri personale, si chiar intime am spune, in pofida faptului ca nu mai are niciun drept moral sa o faca dupa dizolvarea legislativului. Nu tine cont membra PCRM nici de etica si morala de concurent electoral care, in conditii sanatoase, nu ar trebui sa foloseasca resursele administrative in campania electorala. Dar cum sa apari in fata pensionarilor fara a purta pe cap o coafura de 200 de lei bucata? Cum sa vezi deosebirea dintre tine si ei, daca nu cobori dintr-un automobil de lux?

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *