CSI / Rusia

Medvedev: Dușmanii noștri vor încerca să ne distrugă și au destule arme. Nu este cazul să ne face iluzii

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev spune că Occidentul va încerca „să distrugă” Rusia și că are arme suficiente pentru a face acest lucru. Declarația a fost făcută după reuniunea de la Ramstein, din Germania, unde aliații din NATO au convenit un nou ajutor militar substanțial pentru Ucraina.

„Alocarea de arme grele pentru Kiev nu lasă nicio îndoială că dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne destrame, sau mai bine zis, să ne distrugă. Și au destule arme. Dacă este necesar, vor începe să producă altele noi. Prin urmare, nu este cazul să ne facem iluzii”, a scris Medvedev pe canalul său de Telegram.

„Care sunt concluziile? În primul rând, va fi foarte greu. În al doilea rând, în cazul unui conflict prelungit, la un moment dat se va forma o nouă alianță militară din acele țări pe care le-au luat americanii și haita lor de câini castrați. Acest lucru s-a întâmplat întotdeauna în istoria omenirii în timpul războaielor lungi. Și atunci Statele vor arunca bătrâna Europă și rămășițele nefericiților ucraineni, iar lumea va ajunge din nou la o stare de echilibru. Dacă nu cumva va fi prea târziu”, a continuat acesta.

La reuniunea de la Ramstein, statele aliate au conchis că sporirea ajutorului militar pentru Ucraina este „urgentă” pentru ca aceasta să-şi poată recupera teritoriul ocupat înainte ca Rusia să lanseze noi ofensive. De asemenea, țările participante au promis Kievului mai multe tipuri de arme, inclusiv vehicule de luptă pentru infanterie şi sisteme antiaeriene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Cu câtă convingere și lipsă de inhibiție poate fi rostit un neadevăr! Cine și de ce vrea să distrugă Rusia? Năvălitorii și distrugătorii sunt cei pe care i-au creat ei, o bandă de inconștienți și îndărătnici, care vor să își clădească slava efemeră pe distrugere și moarte. Ei sunt cei care încearcă să readucă la viață demonii unui trecut intrat cumva în uitare. Patriotismul este pentru ei doar cuvântul magic cu care seduc un popor înclinat spre credulitate. Motivația lor este doar orgoliul personal, exacerbat până la demență. Visul lor este de fapt un coșmar bântuit de ură, răzbunare, dispreț, presupuse conspirații, arme sofisticate. Ei sunt cei care amenință direct, că vor să trezească din somn fiara apocalipsei. Și pentru că orice fărădelege trebuie să aibă o justificare oarecare și la nivel mitologic, ei, pravoslavnicii de ocazie, nu s-au dat îndărăt să corupă până și cea mai înaltă față bisericească, transformând păstorul în tâlharul încremenit în rele din stânga crucii. Cărțile de istorie sunt o interpretare anevoioasă sau intenționat deformată a trecutului. Singura istorie adevărată este cea pe care o trăim zi de zi, cu bune și rele. Viitorul este o carte încă nescrisă. Chiar dacă sună ciudat, cei mulți, care s-au coalizat pentru a preveni consecințele imperialismului deșănțat și a expansiunii belicoase, nu fac altceva decât să asigure, aproape instinctiv, supraviețuirea speciei umane și a vieții pe planeta noastră, adică a tuturor oamenilor.. Să sperăm că și rușii nu își vor mai face iluzii și vor înțelege cât mai repede cine sunt cei care vor să distrugă Rusia. Vai de poporul căruia i s-au urcat paraziți, păduchi în cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *