Horoscop

Mercur intră în Scorpion pe 10 noiembrie. Surprize mari pentru zodii

Mercur intră în Scorpion și vine cu schimbări importante

Mercur intră în Scorpion marți, 10 noiembrie. Se știe că Scorpionul este un semn foarte puternic, ceea ce înseamnă că marile surprize sunt pe cale să apară. Este vorba despre perioadă de transformare, la scară personală și globală. Să examinăm lucrurile și să vedem ce vrem cu adevărat de la viața noastră. De multe ori, trecem cu vederea lucrurile utile și ne pierdem în detalii, însă a venit momentul să găsim rezolvarea la cele mai mari probleme care ne-au marcat viața.

Atunci când mercur intră în Scorpion, ne forțează să ne triem dorințele și să eliberam tot ceea ce nu ne reprezintă și nu ne e util, să ne purificăm mintea, să ne vindecăm de frici și obsesii. Suntem invitați să facem alegeri care să ne aducă avantaje, nu să ne lăsăm duși de val și să pierdem momentele importante ale vieții din cauza unor momente de rătăcire.

Ori de câte ori o planetă devine retrogradă, avem și ocazia de a revedea și reface domeniile vieții noastre. Așadar, dacă doriți să nu mai luați decizii financiare majore, să nu mai puneți mereu bani deoparte și să vă abțineți de la multe dorințe, este momentul să o faceți, Nu înseamnă că poți da cu banii în vânt, ci că ai înțeles că meriți să-ți oferi câteva clipe de răsfăț, o vacanță, un cadou scump, la care mereu ai visat.

În acest timp, avem ocazia să renunțăm la vechile moduri de comunicare nefolositoare. De multe ori, comunicarea ne dă bătăi de cap, mesajele nu ajung acolo unde trebuie și cum trebuie, înă acum reușim să punem la punct și aceste aspecte. Vom avea curajul să sperăm mai mult și să riscăm, deoarece știm că putem crește din nou, chiar dacă lucrurile nu merg bine din prima.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *