Minciuna rolului omului în încalzirea globală
Iată un grafic realizat de cercetătorii “încălzirii globale” pe care nu și-l pot explica.
Emisiile de carbon, așa numita “amprentă CO2”, s-au micșorat în Europa, în, atenție, 2019, cu 30% față de anul de referință 1990.
Este important acest 2019 deoarece este anul dinaintea pandemiei.
Din 2020 și până în prezent, producția industrială a scăzut, traficul aviatic și maritim s-au prăbușit (emisiile poluante s-au redus dramatic).
Și totuși, în aceste condiții avem astăzi o vară secetoasă și călduri care îngrijorează Europa.
Pe acest fond al unei scăderi cu 30% a emisiilor de carbon și a unei inexplicabile încălziri NATURALE, SUA și UE și-au dat mâna pentru a minți oamenii și a impune restricții în utilizarea energiilor tradiționale, în pofida crizei economice care sugrumă populația.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!
Timpul vostru se vede că a trecut deoarece ați început ca și Roșca să faceți propagandă lui Putin și antipropagandă UE. Am cumpărat sute de ziare de ale voastre crezând că susțin unioniștii, am donat bani pentru 10tv din salariul meu ca până la urmă voi împreună să nil prezentați pe criminalul Putin cu chip de înger. Cred că Constantin Tănase sa întors cu spatele de rușine în mormântul lui. Rușine să vă fie.
Buna ziua Vitalie, ce te-a suparat exact?
WTF 1d10t https://ourworldindata.org/co2-emissions oamenii trebuie sa reduca orice emisie de CO2 cit de curind. Nu faceti calatorii cu masina, nu cumparati lucruri nefolositoare, economisiti apa si nu scriti prostii
Orice fel de lupta cu emisia de cO2 este inutila daca la ea nu participa toate statele. Degeaba falimentam Europa daca India, China sau Rusia nu vor face nimic. Haideti sa nu fim naivi!
Cu alte cuvinte, haideti sa ne defrisam si ardem si noi padurile, sa ne poluam aerul si apele, precum India si China, ca oricum nu are rost sa nu ne taiem craca de sub fund. Pe drumul spre iad, dar cu gura plina de bancnote (ma rog, macar cativa dintre noi) – iata telul demn de urmat!
Hai sa falimentam Europa, in timp ce China si India polueaza in continuare si sa ne prefacem ca am castigat lupta cu emisia co2
Repet intrebarea: care e alternativa? Sa facem precum China si India? Te-ar ajuta personal daca concernul XY ar scoate cateva milioane in plus, renuntand la normele ecologice impuse? Te-ai simti mai sigur pe pozitie? Daca da, nu te opreste nimeni sa emigrezi la Peking sau Calcutta si sa te bucuri de succesul lor.
Am senzatia ca ai dificultati in a intelege cele scrise. Noapte buna!
Si noi avem senzatia ca sunteti niste idioti.
De fapt tarile din Europa ard paduri, pentru ca arzind lemnul este energie verde, pentru ca padurile cresc la loc si cand cresc consuma carbon. Stiu, este absurd, dar ideologia asta este absurda ca toate ideologiile. Germania si Marea Britanie sant printre cele mai mari arzatoare de lemn din lume, si importa lemn din Europa (printre care si Romania) si din America de Nord.
Europa este mult mai buna ca Rusia in general, dar are si parti mai proaste impotriva carora trebuie sa ne luptam.
Bogatasii ne cer noua sa mancam insecte si viermi, si sa nu ne incalzim locuintele, si sa nu calatorim cu masina, in timp ce ei zboara cu avionul personal, au iahturi de sute de milioane de dolari, si mananca numai friptane. Noua ne spun ca maine poimaine oceanul o sa ne inece, in timp ce ei isi cumpara mansarde in fata oceanului.
Cei mai multi dintre noi deja traiesc modest.
Minciuna rolului site-ului timpul.md in informarea corecta a populatiei!
Cata incompetenta! Inainte de a publica asa ceva, trebuie sa fiti informati. Jurnalist si site de doi bani, care-i permite sa scrie asa ceva.
Aportul UE la micsorarea si dezvoltarea este enorma si corecta. Nu putem sa stam si sa ne uitam cum vecinii ne distrug casa – trebuie sa intreprindem ceva.
Prin dezvoltarea surselor noi de energie care duc la micsorarea CO2 vom incetini distrugerea vietii pe pamant. Vom produce surse noi, ieftine (cu timpul) si poate chiar si inepuizabile (sa nu uitam ca sursele de energie actuala sunt epuizabile), care le vor face atractive, astfel incat vecinii sa le implimenteze la ei, ca apoi reducerea eliminarii CO2 sa nu fie regionala dar globala. Fiecare dintre noi are aportul sau la schimbarea climei. Haideti sa nu fim egoisti, sa ne gandim numai la noi, dar sa intreprindem ceva si sa ne informam corect.