Politică

Ministerul rus al Apărării va trimite mai puține echipamente și oameni la parada din 9 mai decât anul trecut

Parada de pe Piața Roșie din 9 mai 2022 va fi mai puțin numeroasă decât acum un an, reiese din datele Ministerului rus al Apărării. Vor fi mai puțini oameni și mai puține echipamente. Se știe deja că anul acesta nici un lider străin nu va veni la Moscova de Ziua Victoriei.

Potrivit informațiilor despre componența coloanelor paradei, care au fost publicate vineri de Ministerul rus al Apărării, 129 de unități de echipament militar vor participa la parada din 2022 , în timp ce în 2021 au participat 191 de vehicule militare .

Pe jos, potrivit Ministerului Apărării, aproximativ 10.000 de oameni vor defila prin piață, inclusiv cazaci, copii din mișcarea paramilitară Yunarmiya și angajați ai Ministerului Situațiilor de Urgență. În 2021, 12.000 de oameni au participat la paradă.

Partea de aviație a paradei din 2022 va fi mărită cu o aeronavă – 77 de avioane și elicoptere .

Ministerul rus al Apărării a publicat procedura de trecere a coloanelor, din care rezultă că unele tipuri de echipamente militare care au participat la paradă în 2021 nu vor fi expuse în Piața Roșie.

Printre echipamentele care au fost la paradă în urmă cu un an, dar care nu vor apărea în 2022, se numără tancurile T-80BVM, suporturile de artilerie autopropulsate 2S35 Koalitsiya-SV, sistemele de aruncătoare de flăcări grele TOS-1A Solntepek, vehiculele ingineriei miniere de la distanță Slowdown. sistem.”, complexul antiaerian Pantsir-S, precum și toate vehiculele Gărzii Naționale.

Dintre echipamentele care au participat la parada din 2021, dar care nu vor participa în 2022, doar tunurile autopropulsate Coaliția-SV nu au intrat în armata activă, deoarece este în curs de dezvoltare.

Tancuri T-80BVM, sisteme de aruncătoare de flăcări Solntsepek și sisteme antiaeriene Pantsir-S au fost văzute în Ucraina, unde participă la ostilități.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că niciun lider străin nu a fost invitat la sărbătorile Zilei Victoriei din acest an, inclusiv aliatul belarus al lui Vladimir Putin, Alexander Lukașenko. Peskov a explicat acest lucru spunând că „aceasta nu este o dată aniversară”. Anul trecut, nici un an jubiliar, președintele tadjik Emomali Rahmon a venit la Moscova pentru paradă.

Motivele pentru care parada din 2022 va fi mai puțin numeroasă sunt necunoscute. Ministerul Apărării notează că informațiile privind componența coloanelor de paradă publicate vineri corespund planurilor pentru parada din 29 aprilie.

BBC

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. 2012=2021 Cum au aparut profetiile? Sunt un sambure de adevar? Sau de minciuna? Profetiile au fost facute de astrologi si alte persoane culturale din diferite motive si diferite scopuri istoriografice si ale imaginarii timpurilor si epocilor.Inca din cele mai vechi timpuri ale civilizatiilor oamenii au obsevat tipare in miscarea naturii, anilor, stelelor si ale statelor… E posibil ca cea mai realista/simpla/normala si foarte intalita forma de organizare a statelor sa fie tulburarea bipolara cu 2 poli de putere care apare in istoria imperiilor inca din cele mai vechi timpuri: Egiptul-Babilonul,etc.Astfel de ce istoriile acestea, pozitiile statelor in zone similare pe aceleasi continente apar mai des repetitive prin secole.La fel repetitivi sunt si anii suprapopularii,(overcrowding-ul fiind o tulburare sociala care apare foarte des la sobolani, de aici poate ca astrologii au gasit ca anii sobolanilor sunt mai predispusi la tulburari sociale), anii migratiilor, anii furtunilor, anii secetelor ect… care in miscarile astrologice ar avea vagi asemanari cu afeliul si periheliul orbitelor planetelor care corespund in statistica cu parabola de sus si de jos a cresterilor si descresterilor populatiei,a pietelor,a apelor,iar in astrologie cu fazele lunii, eclipselor…S-ar intoarce URSS? URSS a falimentat si cand era cu intreaga zona CAER.Statele nordice au o gaura agricola care le duce la colaps al cresterii populatiilor cum e Siberia.Asiaticii au la fel o problema agricola foamea.De aceea URSS a incercat in 1979 sa cucereasca SEAsiei sau Pluto/Mercur din astrologie.Astfel probabil noul vis al URSS ar fi sa recucereasca foamea asiei? Unii zic ca rasele au cate o boala genetica,de ex albii ar avea alzheimer si asiaticii sindromul down.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *