Actualitate

Mobiasbancă a felicitat „Special Olympics” Moldova cu cea de-a 20-a aniversare

„Special Olympics” Moldova este o organizație obștească care are scopul de a integra în societate persoanele cu nevoi intelectuale speciale, prin intermediul programelor de pregătire și competiții sportive. În anul 1994 mișcarea a fost recunoscută de organizația internațională „Special Olympics”, iar din anul 1995 participă cu discipolii săi la campionatele europene și mondiale, câștigând numeroase premii și medalii la probele de minifotbal, tenis de câmp și de masă, înot, atletism, volei.

Cu prilejul acestei aniversări, Mobiasbancă a fost alături de „Special Olympics” Moldova participând la celebrarea jubileului cu daruri pentru discipolii școlii și atleții premianți ai competițiilor internaționale,  alături de antrenori, reprezentanți ai federațiilor sportive, parteneri și oaspeți de onoare.

În cadrul evenimentului festiv, Alexandra Danilenco, Preşedintele „Special Olympics” Moldova, a adresat cuvinte de mulțumire partenerilor care sunt alături de sportivii mișcării, oferindu-le şansa să practice sportul și să participe la diverse competiții internaționale de peste hotare. 

Prezentă la eveniment, ministrul Tineretului și Sportului, Loreta Handrabura, a oferit diplome din partea Guvernului conducerii și antrenorilor mișcării, mulțumindu-le pentru eforturile și abnegația depuse pentru dezvoltarea potenţialului și  integrarea copiilor cu dezabilități în societate.

„Dați-mi voie să înving, dar dacă nu voi putea, atunci dați-mi curaj în această încercare”.
BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este partenerul ”Special Olympics” Moldova din anul 2010, susținând participarea persoanelor cu nevoi intelectuale speciale la competiții sportive din țară și de peste hotare. În spiritul responsabilității sociale, Mobiasbancă susține integrarea acestor persoane în societate, promovează toleranța și deschiderea societății pentru a oferi șanse egale fiecărui cetățean al țării noastre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *