Actualitate

Năstase se pregătește de alegerile locale

De asemenea, Andrei Năstase spune că în următoarele alegeri locale Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate vor merge, mai departe, într-un bloc atât în municipiul Chișinău, cât și în celelalte localități din țară.

Politicianul spune că blocul ACUM va avea un candidat pentru scrutinul din Chișinău. Despre faptul că acesta va concura cu pretendentul Partidului Socialiștilor Andrei Năstase menționează că ACUM va promova o luptă cinstită, fără geopolitică, fără lovituri „sub centură”. „Eu sper că din cealaltă parte va fi același lucru”, a menționat liderul PPDA.

El spune că majoritatea parlamentară rămâne fără două voturi – a deputaților Andrei Năstase și Maia Sandu care au plecat din Parlament în Guvern. „Cel mai probabil, în aceste circumscripții vor avea loc alegeri repetate odată cu scrutinul local. Uitați-vă câte probleme ne-a creat acest sistem mixt de vot. De aceea, problemele trebuie să fie soluționată pe cale legală, legislativă”, afirmă politicianul.

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *