Social

O minoră ar fi fost violată în parcul Valea Trandafirilor din Capitală: Strigătele fetei au fost auzite de trecători, însă nimeni nu a intervenit

O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Cazul a avut loc în seara de miercuri, 19 iulie.

Potrivit poliției, agresorul ar avea 32 de ani. Acesta a fost reținut de oamenii legii.

Potrivit unui cititor NewsMaker, totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00, pe 19 iulie, în apropierea lacului din parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta susține că strigătele fetei au fost auzite de trecători, însă nimeni nu a intervenit.

Ulterior, minora a fost văzută plângând dezbrăcată pe o bancă, însă atunci când oamenii s-au apropiat, aceasta s-a ascuns în fâșia forestieră.

Natalia Stati, ofițerul de presă al poliției capitalei a confirmat existența unei anchete în acest sens. Ea a precizat că a fost reținut un bărbat: „Este înregistrat un astfel de caz, o minoră a fost agresată sexual, individul a fost reținut pentru 72 de ore. Fetei i-a fost dată îndreptare la expertiză. Polițiștii desfășoară acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *