Cultură

O seară de artă, caritate pentru autiști

Pe data de 5 aprilie, Pavilionul Central al Complexului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, a găzduit cea mai cunoscută expoziţie de artă care a creat ocazia excepţională de prezentare și promovare a talentaţilor artişti şi meşterilor populari și artizanali din Moldova şi de a colecta fonduri în scopuri caritabile pentru Asociația „SOS autism”.

Ediţia din acest an a oferit oportunitatea de a admira şi achiziționa lucrările a peste 80 de artişti moldoveni, pictori consacraţi, dar şi aspiranţi, și de a colecta fonduri în scopuri caritabile. Evenimentul s-a desfășurat ȋntr-o atmosferă destinsă şi cordială fiind acompaniat de un concert muzical în interpretarea cântăreței de operă Victoria Nikitchenko, ansamblul „Paradis-Quartet” și câștigătorul festivalurilor internaționale, studioul coral de copii și tineret „Rhapsody”.

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM), organizatorul acestui eveniment, a colectat o sumă de peste 300 000 de dolari pentru acţiuni de caritate prin intermediul unor evenimente mondene, cum sunt „Seara de Artă”, „Parada de Modă” şi „Bazarul Caritabil de Iarnă”. Membrii clubului activează voluntar şi toţi banii adunaţi sunt folosiţi pentru ajutorarea oamenilor din Moldova, ȋn special femei şi copii. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *