Actualitate

O televiziune din Olanda a anunțat un „referendum” privind anexarea Rusiei la Olanda (Video)

Rușilor li s-a propus să se alăture Olandei ca una dintre provincii. Ca bonus, mamele rusești au promis că fiii lor nu vor trimite un război fără sens în Ucraina. Prezentatorul emisiunii de la televiziunea olandeză, Arien Lyubach, a sugerat că conducerea Kremlinului de a organiza referendumuri ar asigura faptul că Rusia va deveni unul dintre subiecții Regatului Țărilor de Jos.

Potrivit prezentatorului, Federația Rusă este teritoriul istoric al Olandei. Videoclipul a fost postat pe Twitter de prezentatorul TV. Ca o confirmare a spuselor sale, el citează faptul că Anna Pavlovna, fiica țarului rus Paul I, s-a căsătorit cu Willem al II-lea, strămoșul actualului rege olandez William al IV-lea. ‘Da, vorbește rusă’, a recunoscut autorul. “Dar el spune că olandezii greșesc – să nu facem nimic. “O altă dovadă este că fiica lui Putin a locuit în satul Voorhoten (Olanda de Sud).

Prezentatorul a explicat că nimeni nu ar merge acolo de bună voie, cu excepția celor pentru care aceste locuri sunt legate. De asemenea, prezentatorii au atras atenția asupra faptului că până și steagurile de aceleași culori au doar o locație proprie. Locuitorilor din Federația Rusă li s-a propus să participe la un referendum online și să devină una dintre provinciile olandeze.

Ca bonus, au promis că, în acest caz, fiii mamelor rusești nu vor fi nevoiți să își dea viața într-un război fără sens împotriva Ucrainei. După aderarea la Olanda, țara agresivă va trebui să își schimbe numele. Opțiunile au fost oferite: Rusburg, Rustrecht, Olanda de Est, Frusland sau Overlas. Arrie Lubakh s-a arătat surprins că președintele rus Vladimir Putin ar putea dispune de referendumuri în altă țară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *