Tendințe

Oscarurile 2013. Un covor roșu cu vedete cuminți

La Oscarurile din acest an nu au fost greșeli grosolane; în schimb – niveluri diferite ale bunului gust și plictiselii. Majoritatea actrițelor alegând să poarte rochii de bal în nuanțe nude, acest an a fost unul al prințeselor simple, lipsite de imaginație.

Astfel, cele mai spectaculoase apariții au fost vedetele care au riscat să poarte puțină culoare sau imprimeuri sclipitoare. Actrița Naomi Watts a strălucit la propriu într-o creație argintie. Decupajul sofisticat din zona bustului a făcut diferența în cazul ținutei ei – simplu, dar cu foarte mult efect. Rochii la fel de elegante, asemănătoare statuetei Oscar suflate cu aur, au purtat Jessica Chastain, Halle Berry și Catherine Zeta Jones.


Naomi Watts

Și Jennifer Aniston a rezistat tendințelor non-culorilor, optând pentru o rochie roșie Valentino. Actrița și-a luat cel mai de preț accesoriu al ei – zâmbetul inconfundabil. Rochia în culoarea prunei purtată de Jennifer Garner a provocat și ea rumori pe covorul roșu. În special, partea din spate, acoperită cu volane. Nu putem să nu ne întrebăm dacă actrița a stat comod pe scaunul din sala Teatrului Dolby din Los Angeles.


Jennifer Aniston

Cea mai surprinzătoare alegere a făcut-o Helen Hunt. Vedeta a pășit pe covorul roșu într-o rochie H&M. Ea și-a explicat opțiunea prin politicile ecologice, adoptate recent de compania suedeză. Partea glamour a ținutei a fost oferită de bijuteriile purtate, în valoare de 700 mii de dolari.


Helen Hunt

Să revenim însă la culorile neutre, cuminți și precaute. O prințesă foarte educată a fost Amy Adams (foto), în creația Oscar de la Renta. Forma somptuoasă a rochiei cu trenă și suprapunerile de tul au făcut senzație. Din păcate, nuanța rochiei, asemănătoare unui nor cu ploaie, nu a fost tocmai o alegere potrivită.

Cu siguranță, seara Oscarurilor 2013 a fost seara actriței Jennifer Lawrence. Tânăra a luat acasă statueta pentru cea mai bună actriță în rol principal, dar a câștigat și voturile criticilor de modă. Rochia Christian Dior a fost în armonie cu restul ținutei – coafura, bijuteriile delicate și minipoșeta din argint. Căzătura actriței în drumul spre acceptarea statuetei a clasat deja rochia în istoria Oscarurilor. Tot răul e spre bine, am putea spune.


Jennifer Lawrence

O apariție dulce a fost și Anne Hathaway. Rochia Prada, din satin roz-pastelat, și bobul actriței ne-au dus cu gândul la Audrey Hepburn. Chiar dacă în față ținuta era destul de cuminte, decolteul și tivul din spate nu ne-au lăsat să ne plictisim prea mult. Pe simplicitate a pariat și superba Charlize Theron. Rochia albă, delicată, a tăiat răsuflarea audienței prin perfecțiunea detaliilor.


Anne Hathaway


Charlize Theron

Morala Oscarurilor din acest an? De cele mai multe ori, naturalețea e răspunsul perfect.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *