Social

„Până acum eu m-am convins că cetățenii statului Republica Moldova nu sunt capabili, de aceea calea Unirii cu România este cea mai corectă”

Vocea Basarabiei: Dar cum vă imaginați dvs. că va ajunge statul Republica Moldova în UE, iată în acești 7 ani, cel puțin, pe care și i-a propus guvernarea că trebuie să existe această perioadă ca Moldova să ajungă stat membru UE, cum se vor face acești pași?

– Pe două căi. Prima cale – Unirea cu România, cea mai scurtă și cea mai corectă, cred, și în NATO, și în Uniunea Europeană, a doua cale – datorită Ucrainei, care va câștiga războiul, și noi împreună cu ucrainenii vom intra în Uniunea Europeană și în NATO, această cale este puțin mai lungă, dar noi dintre aceste două căi ar fi bine s-o alegem pe prima. Sperăm să câștigăm, indiferent de care cale vom lua-o.

Vocea Basarabiei: Dar stăpâni aici, acasă, trebuie să fie cetățenii acestui stat, ei să facă ordine, ei să știe că reformele se fac în folosul lor, ei să fie agenții schimbării, ei să pună umărul la aceste schimbări?

– Până acum eu m-am convins că cetățenii statului Republica Moldova nu sunt capabili, de aceea calea Unirii cu România este cea mai corectă, ca să vină legea României, să vină legea Uniunii Europene, ca toți să fie responsabili și toți să fie egali în fața legii, de aceea Unirea cu România este calea cea mai corectă și cea mai rapidă.

Sursa: voceabasarabiei.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Adica sa nenorocim si Romania.
    Incheiati voi mai bine capitolele de aderare si vedem pe urma.
    Salarii,pensii si securitate,altfel daca se poate sa nu se schimbe nimic.
    Pentru fiecare capitol aveti legislatia europeana in limba romana,aveti modele.
    Aveti bani aprobati sa va puneti si in cap dar trebuie sa vina altii sa va faca proiecte.

  2. Ce sa faca ????
    Sa i aduca in sanul Patriei Mama si
    sa cheltuiasca 300 miliarde de eur
    o pentru a i aduce la nivelul Roma
    niei. Miliarde pe care rusia nu i va
    da in vecii vecilior maldafanilor.

  3. Curvele moldosovietice, ce trăiesc acum majoritar în RM, vor vinde și destabiliza România imediat ce s-ar întâmpla unirea. Dacă și cei mai „destupați” ai lor, recte PAS, nu vorbesc decât de „țara” lor și cerșesc cu talent pentru a își mențne „țara” și privilegiile lor aferente cum vedeți voi unirea cu populația simplă a RM???
    Văd permanent în România cum conduc în trafic bizonii molotoivăniști, cum se comportă aceștia în societate și mă cutremur de groază, silă și oroare. Sunt probabil și oameni normali și civilizați printre ei și tocmai de aceea nu ies în evidență.

  4. Eu nu prea înțeleg ce-i cu articolul asta: cine răspunde la întrebările Vocii Basarabiei?
    In plus, articolul pare trunchiat, incomplet, cam aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *