Ultima oră

Parlamentar al României, mesaj pentru tinerii basarabeni din Marșul lui Ștefan: Vă așteptăm acasă

"Vă așteptăm acasă și fiți siguri că facem tot ce putem pentru a fi pregătiți de venirea voastră. Frații în veci vor fi frați. Vă aștept acasă, România e casa noastră, a tuturor!”, se arată în mesajul parlamentarului de la București.

,,Sunt alături de voi, frați români din Basarabia, în lupta pe care o duceți pentru realizarea dorinței arzătoare a tuturor românilor de a ne regăsi în aceeași țară. Basarabia trebuie să vină acasă. Basarabia e România. Voi sunteți un exemplu de patriotism pentru noi toți, iar Patria nu va uita ce faceți astăzi aici. Sunteți creatori de istorie, sunteți generația care va vedea din nou România întregită”, i-a mai încredințat Bogdan Diaconu pe basarabeni.

Marșul lui Ștefan cel Mare a început duminică, imediat după Marea Adunare Națională, eveniment de amploare la care au participat mii de moldoveni. După ce prima noapte din marș au petrecut-o la Strășeni, sutele de manifestanți au plecat pe jos la Lozova. La orele prânzului, aceștia au poposit la Căpriana lui Ștefan cel Mare. Tinerii porniți pe jos spre București, pentru a cere autorităților urgentarea procesului de Reunificare, vor avea ultima oprire pe teritoriul Republicii Moldova la Ungheni, sâmbătă, 11 iulie, când va fi refăcut Podul de flori.
 
Sursa: infoprut.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *