Politică

Parlamentul se convoca în ședință plenară. Care sunt subiecte de pe ordinea de zi

Joi, 12 mai, cu începere de la ora 10:00, va avea loc ședința plenară a Parlamentului. Biroul permanent al Legislativului a aprobat ordinea de zi a acesteia.

Proiectul ordinii de zi include mai multe proiecte de lege propuse pentru lectura a doua, inclusiv proiectul de lege pentru modificarea articolului 2 din Legea cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație; proiectul de lege pentru modificarea Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte; proiectul de modificare a Legii cu privire la prevenirea și combaterea terorismului, proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a unei linii electrice aeriene.

În prima lectură vor fi dezbătute proiectul de lege pentru modificarea Legii privind activitatea particulară de detectiv și de pază; proiectul de modificare a Legii asistenței sociale și Legii cu privire la serviciile sociale; proiectul pentru modificarea Legii privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale.

Urmează a fi examinate și câteva proiecte de hotărâre – cel de modificare a Hotărârii Parlamentului cu privire la participarea contingentului Armatei Naționale în cadrul Forței Interimare a Națiunilor Unite în Liban (UNIFIL); privind numirea în funcție de membru al Curții de Conturi și un proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii privind grupurile parlamentare de prietenie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *