Actualitate

Partidul Maiei Sandu s-a aliat cu PSRM-ul pro-putinist

La Șoldănești, în urma unei alianțe informale între partidul Maiei Sandu (PAS) și gruparea criminală pro-putinistă și pro-război, PSRM, așa cum o cataloghează mai mulți consilieri raionali, președintă a raionului devine consiliera PAS, Aliona Pînzari, iar vicepreședinte – consilierul PSRM, Vasile Macovei.

„Partidul Socialiștilor, prioritar, pune ca scop să creeze majorități în consiliile raionale cu toate partidele în afara de PAS”, a declarat Igor Dodon, membru al comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), la mijlocul lunii noiembrie într-un video publicat pe pagina sa de Facebook.

„Partidul Socialiștilor, prioritar, pune ca scop să creeze majorități în consiliile raionale cu toate partidele în afara de PAS. Este prioritatea numărul 1. Noi trebuie să înțelegem că alegerile au trecut, să tragem linia. Toți cei care am fost votați, și din stânga și din dreapta, trebuie să facem tot ce e în mâinile noastre ca cetățeanul să simtă că se schimbă lucrurile spre bine. De aceea. prioritar, repet, noi ducem acum negocieri cu alte partide decât PAS, pentru că am văzut foarte multe speculații”, a declarat Igor Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu e nici o alianta. Asa a fost conjunctura rezultata din alegeri. Daca alegatorii vroiau altceva, ar fi trebuit sa voteze altcumva. Ca e presedinta de la PAS si vicepresedinte de la PSRM in Șoldănești care ar fi problema ? Daca reflecta rezultatul alegerilor, care ar fi problema ?

  2. PAS și PSRM au mai fost aliați și în trecut (alianța Kozak). Nimic nou. Că înainte de alegeri se mai atacă nu e de mirare – politica se face cu demagogie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *